Alle øer og øgrupper i Portugal

Alle øer og øgrupper i PortugalListe over øer og øgrupper i Portugal. Vi sammenligner priserne på udlejningsbiler på de fleste af øerne. Lej en lejebil på øgrupper som Azorerne og populære øer, såsom São Miguel, Madeira, Graciosa, Santa Maria, Terceira, Pico, Faial, Porto Santo, São Jorge. Der er også oplysninger om attraktioner, resorts, rejsemål og populære destinationer, samt hvordan man kommer rundt på øerne. Tips om rejser mellem øerne via færger.

Portugal er et land beliggende i det sydvestlige Europa, der er hjemsted for flere øer. Nogle af de mest kendte øer i Portugal omfatter:

  1. Madeira: Madeira ligger i Atlanterhavet og er en øgruppe bestående af fire øer, der er kendt for sine smukke landskaber, herunder Laurisilva-skoven, og dets milde klima.
  2. Azorerne: Beliggende i Atlanterhavet er Azorerne en øgruppe med ni øer, der er kendt for sine smukke landskaber, herunder Furnas termiske bade, og dens rige historie og kultur.
  3. Porto Santo: Beliggende i Atlanterhavet er Porto Santo en ø, der er kendt for sine smukke strande og sit milde klima.
  4. Berlengas: Beliggende i Atlanterhavet er Berlengas en gruppe af øer, der er kendt for deres smukke landskaber, herunder Berlengas Nature Reserve, og deres rige historie og kultur.
  5. Selvagens: Beliggende i Atlanterhavet er Selvagens en gruppe øer, der er kendt for deres smukke landskaber og deres rige historie og kultur.

Øgruppen Azorerne er politisk organiseret som en autonom region og omfatter ni øer og Formigas-øgruppen. Der er ni store øer i Azorerne: Flores og Corvo mod vest; Graciosa, Terceira, São Jorge, Pico og Faial i centrum; og São Miguel, Santa Maria og Formigas-øerne mod øst. Den største by på Azorerne er Ponta Delgada. Øgruppen Madeira er politisk organiseret som en autonom region og omfatter to hovedøer og to mindre øgrupper. Øgruppen Madeira omfatter øerne Madeira, Porto Santo, Desertas og Savage-øerne.

Liste over øer i Portugal og øgrupper i Portugal

A

Armona - Azorerne

C

Corvo - Culatra

F

Faial - Flores

G

Graciosa

M

Madeira

P

Pico - Porto Santo

S

Santa Maria - São Jorge - São Miguel

T

Terceira