Bedste pris på billeje i Belas

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Belas, distriktet Lissabon, Portugal. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Nærliggende ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Sixt, Avis, Europcar, Hertz, Budget, Thrifty. Alle priser på autoportugal.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Belas

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Belas - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Belass jernbanestationer (Queluz – Belas, Monte Abraao, Amadora, Massamá-Barcarena Station, Agualva-Cacém Station og Mira Sintra-Melecas Station) rejsecentre og lufthavne som Cascais Municipal Aerodrome, Lisbon Humberto Delgado Lufthavn og Alverca Lufthavn.

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Belas i Portugal. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser. I Lissabon er biludlejningsselskaber og virksomheder som Parcours på Zoom Business Park Edifício e Cacém Estrada de Paço de Arcos, Guerin Cacém på Expressglass Centro Empresarial do Cacém Pavilhão J en 249 3 Km 1 8 e Agualva Cacém, Turiscar Cacém São Marcos på Avenida do Brasil 5 Loja B São Marcos, Europcar Cacem på Est de Paco Darcos 39 41.

Belas er en by i kommunen Sintra, Lissabon distriktet, Portugal. 26. største by i form af beboere i regionen og Portugals 89. største by. Byen er omkring 186 m. over havoverfladen. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. I byen bor der ca. 21 000 (2015). Nærliggende andre større byer er Lissabon (ca 517800 indb), Amadora (ca 178900 indb) og Setúbal (ca 117100 indb). Póvoa de Santo Adrião, Costa de Caparica, Samora Correia, Porto Salvo, Alhos Vedros, Machados, Idanha, Olival og Pendão er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Nærliggende busstoppesteder og busstationer er Busstation og taxa station i Sete Rios, Terminal Aeroporto Lisboa og Oriente, der ligger inden for gåafstand. Metrostationer tæt på Belas er Metro Reboleira, Amadora Este, Colégio Militar/Luz, Campo Grande, Metro Aeroporto Lisboa og Restauradores. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Sintra.

På besøg og turist i Belas? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. En dag med vinsmagning? Vinproducenter og vinmarker, Wine Ventures – Quinta da Romeira er i nærheden. Se feriestedets forskellige hold spille eller træne? I nærheden ligger Centro Ténis Belas. Skal der shoppes? Byens største indkøbscentre er f.eks. Centro Comercial Babilónia og Agualva Shopping.

Svømning og sol på stranden? Kan gøres på Praia do Dafundo, Praia de Caxias, Praia de Algés, Praia da Cruz Quebrada og Praia Velha. Tag en tur med din bil og besøg! Anta das Pedras Grandes, Toca dos Dinossauros og Akvædukt Aguas Livres ligger tæt ved, hvis du er interesseret i områdets spændende historie og arkæologi. Spændende arkæologiske udgravninger, kulturelle monumenter, gamle relikvier og ældre bygninger, der kan være værd at besøfe er Arkæologiske websted Colaride og Arkæologiske websted Leceia. Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Parque Aventura Sniper, Fun Parque og Ondaparque. Vil i tilbringe en dag at se på dyr? Zoo, akvarium, tropikvarium, terrarium og nærliggende zoologiske haver er Lissabon Zoo (Jardim Zoológico de Lisboa), Noras da Quinta das Torres og Oceanário de Lisboa. Anta de Monte Abrãao, Anta da Estria og Anta da Pedra de Mouros er monumenter og statuer af fascinerende historiske begivenheder og mennesker. Interessante torve eller store åbne pladser,Largo Palads Queluz og Praça 5 de Outubro, som er i nærheden.

Centro Lúdico de Massamá, Casa da Marioneta og Núcleo Monográfico da Necrópole de Carenque ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? Kirke São Bento de Massamá, Kirke Nossa Senhora da Conceição de Queluz, Kirke Nossa Senhora da Misericórdia og Sognekirke Nossa Senhora da Conceição da Amadora er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden. de mest interessante haver i centrum er Haver Queluz. Hvis i har lyst til at nyde udsigten, er Miradouro da Luneta dos Quartéis, Miradouro das Seis Pedreiras, Miradouro dos Moinhos do Mocho og Miradouro de São Pedro de Alcântara centrale udsigtspunkter. Ilha Mágica do Lido, Bypark Felício Loureiro, Parque Salgueiro Maia og Quinta das Flores er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Oeiras Golf 5 km, Academia de Golfe de Lisboa 9 km, Centro Nacional de Formação de Golfe do Jamor 7 km og Belas Clube de Campo 4 km.

Herregårde og paladser værd at se i nærheden Belass centrum er Palacete Almeida Araújo, Nova da Assunção og Queluz nationale palads. Alle inden for gåafstand. Nær Belas er værd at se slotte såsom Slot São Jorge og Slot São Jorge. Besøg disse interessante historiske ruiner og steder, Palads Quinta de Vila Formosa de Olivais, Ruinerne Moinho de Vento, Kapel Ordem Terceira do Carmo og Lazareto de Lisboa.

Nærliggende destinationer, Belas

Billeje i lufthavne i nærheden: Billige lejebiler Cascais-Tejo Lufthavn, Lissabon-Portela Lufthavn og Alverca Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Lej en bil Queluz, Massamá, Cacém, Amadora og Pontinha. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Lissabon, Amadora, Queluz, Cacém og Algueirão.

Biludlejningsselskaber i Belas, Portugal

For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Cascais-Tejo Lissabon Tires Lufthavn, Lissabon Humberto Delgado Portela de Sacavém Lufthavn og Alverca Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Belas kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (99 stemmer, gennemsnit: 4,60 ud af 5)