Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Caniço

Sammenlign biludlejningsselskaber Caniço

Bedste pris på billeje i Caniço

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Caniço, regionen Madeira, Portugal. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Centralt beliggende er biludlejningsselskaber og virksomheder som Hertz, Budget, Sixt, Europcar, Avis, Thrifty mv. Alle priser på autoportugal.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

De bedste tips til billeje i Caniço

 1. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 2. Du kan bestille og leje din bil i Caniço og returnere den et andet sted (one-way).
 3. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Caniço.
 4. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autoportugal.dk og finde de bedste tilbud.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.

Hvorfor skal du bestille en bil i Caniço hos Autoportugal.dk!

 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autoportugal.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.

Billig biludlejning i Caniço - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Caniço i Portugal. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser.

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Caniços jernbanestationer rejsecentre og lufthavne som Madeira Lufthavn og Porto Santo Lufthavn. I Caniço er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Insularcar på Travessa Vista Praia 8 B, Magoscar på Rua Dom Francisco Santana Edificio Ventur Loja e Ilha da Madeira Madeira, Werent på 144a Estrada do Garajau, Insular på Rua da Autonomia 38 mv.

Caniço er en by beliggende i kommunen Santa Cruz, Madeira regionen, Portugal. Er en lokalitet beliggende i området. 4. største by i form af beboere i regionen og Portugal 79. største by. Store nabobyer er Funchal (ca 100800 indb), Câmara de Lobos (ca 32200 indb) og São Martinho (ca 26500 indb). Har omkring 23 400 (2015) indbyggere. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Portugal og Santa Cruz. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Machico, São Roque, Santana, Camacha, Nossa Senhora do Monte, São Vicente, Caniço de Baixo, Nogueira, Ribeirinha, Levadas og Tendeira. Byen er ca. 337 m. over havoverfladen. Rejser du med bus? Disse stop og stationer er tæt på byen, Bus og taxi rejsecenter i Rodoeste, Madeira Airport busstoppested og Estacao de Machico. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Santa Cruz.

På besøg og turist i Caniço? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. Palheiro Golf 3 km og Santo da Serra Golf Club 9 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse. Oplev en smuk botanisk have? Quinta do Palheiro Ferreiro ligger inden for gåafstand. Eira do Serrado udsigtspunkt, Pico do Facho, Cristo Rei og Miradouro do Pináculo er udsigtspunkter placeret i byen, hvor du kan få et overblik over byen. Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Madeira Theme Park og Aquaparque de Santa Cruz.

En dag med vinsmagning? Vinproducenter og vinmarker, Vinhos Barbeito, Henriques & Henriques – Wines og H. M. Borges – Madeira Wine er i nærheden. Besøg byens smukke og gamle slotte, fæstninger og forter, Fort Portinho. Kirker eller katedraler, Kirke Assomada og Sognekirke do Caniço i nærheden. Cais do Carvao ligger tæt ved, hvis du er interesseret i områdets spændende historie og arkæologi. Cristo Rei og Santa Cruz er nærliggende strande. Hvis du ønsker at slappe af og solbade på stranden et par dage.

Nærliggende destinationer, Caniço

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Madeira Funchal Lufthavn og Lejebiler Porto Santo Lufthavn. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler i Caniço. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Santa Cruz, Lej en bil Funchal, Billeje São Martinho, Machico og Câmara de Lobos. Sammenlign leje for en uge, en hel måned, en dag, det antal dage, du ønsker, langsigtet, weekend eller et år i Caniço. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje i Funchal, Biludlejning Câmara de Lobos, Billige lejebiler São Martinho, Machico og Santa Cruz.

Biludlejningsselskaber i Caniço, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Madeira Cristiano Ronaldo Funchal Santa Catarina Lufthavn og Porto Santo Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Caniço kundeanmeldelser & ratings