Bedste pris på billeje i Carnaxide

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Carnaxide, distriktet Lissabon, Portugal. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Nærliggende er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Hertz, Avis, Europcar, Thrifty, Budget, Sixt. Alle priser på autoportugal.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Carnaxide

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Carnaxide - Sammenlign priser før du bestiller!

Billeje på Carnaxides lufthavne som Cascais Municipal Aerodrome, Lisbon Humberto Delgado Lufthavn, Alverca Lufthavn og Sines Lufthavn, togstationer (Reboleira, Estádio, Alges og Monte Abraao) og rejsecentre osv og havne / færgen terminaler som Marina de Belém, Doca de Pedrouços, Doca do Bom Sucesso og Porto Brandão. Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte.

Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Carnaxide, Portugal. I Lissabon ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Agenda Directa på Rua da Venezuela 34, Arval på Rua Dr António Loureiro Borges Edf 5 Piso 4, Sadorent på Avenida Gomes Pereira 82 B, Guerin Alfragide på Edifício Azevedos Estrada do Zambujal, Televan på Estrada da Rocha 2 Linda A Velha, Turiscar på Estrada Outurela 120, Europcar Miraflores på Alameda António Sérgio 22, Avis på Avenida Edmundo Lima Basto 13, Jante Internacional Com e Sem på Avenida Gomes Pereira Nr 82 B, Guerin Estação Alfragide.

Carnaxide er beliggende i kommunen Oeiras, Lissabon distriktet, Portugal og er en by. Er den 22. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Portugals 76. største by. En by på omkring 23 700 (2015) indbyggere. Små landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Póvoa de Santo Adrião, Costa de Caparica, Samora Correia, Porto Salvo, Alhos Vedros, Linda-a-Velha, Alfragide, Quejas og Linda-a-Pastora. Store nabobyer er Lissabon (ca 517800 indb), Amadora (ca 178900 indb), Setúbal (ca 117100 indb) og Queluz (ca 103400 indb). Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Byen er omkring 82 meter over havets overflade. Busstation og taxa station i Sete Rios, Terminal Aeroporto Lisboa og Oriente er stop og busstationer i nærheden af ​​byen. Nærliggende metrostationer er Metro Reboleira, Amadora Este, Colégio Militar/Luz og Fomega, der ligger inden for gåafstand. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Oeiras.

På besøg og turist i Carnaxide? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. Hvorfor ikke besøge Kommunal Auditorium Ruy de Carvalho, for at opleve og se musik, teater og shows i nærheden af Carnaxide. Tag et kig på statuer og monumenter af historiske personer og begivenheder som Statue af São Miguel Arcanjo. Smukke store åbne pladser eller torve tæt ved er Largo Palads Queluz. Ældre og fascinerende bygninger såsom villaer, herregårde og paladser nær centrum er Palacete Almeida Araújo, Palads Quinta de São Mateus, Queluz nationale palads og Palads Cruz Quebrada. Slot São Jorge og Slot São Jorge er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Carnaxide.

Haver Queluz og Viveiro Municipal Quinta dos Cravos er inden for gåafstand, hvis du ønsker at opleve en botanisk have. Få et overblik over hele byen? Miradouro Panorâmico de Monsanto, Miradouro de São Pedro de Alcântara og Miradouro da Luneta dos Quartéis ligger i gåafstand fra byens centrum. Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Bypark do Jamor, Jardim Fernando Pessoa og Have Madalena. Shopping i et indkøbscenter? Kan gøres på Centro Cívico de Carnaxide, Centro Comercial Continente Amadora, Alegro Alfragide og Dolce Vita Miraflores! For at se og opleve fodbold, sport og koncerter, er der Complexo de Ténis do Stadion Nacional og Stadion Nacional. Er du interesseret i historie og arkæologi? I nærheden ligger følgende steder der kunne være interessante: Akvædukt Aguas Livres, Fornos da Cal, Anta de Agualva og Toca dos Dinossauros. Arkæologiske websted Leceia og Arkæologiske websted Colaride er fascinerende arkæologiske udgravninger, gamle bygninger, antikke relikvier og kulturelle erindringer i nærheden af byen.

Kapel Ordem Terceira do Carmo, Lazareto de Lisboa, Palads Quinta de Vila Formosa de Olivais og Ruinerne Moinho de Vento er interessante ruiner af gamle bygninger og genstande. Har du brug for en bil til en golfrejse? Golfbaner beliggende i nærheden af restortet, Academia de Golfe de Lisboa 8 km, Centro Nacional de Formação de Golfe do Jamor 2 km, Belas Clube de Campo 10 km og Oeiras Golf 5 km. Kirke Santíssima Trindade de Miraflores, Kirke São Romão og Kirke S. Miguel de Queijas er fine katedraler og kirker i nærheden. Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Ondaparque, Fun Parque, Lissabon Oceanarium (Oceanário de Lisboa) og KidZania. Oceanário de Lisboa, Noras da Quinta das Torres, Aquário Vasco da Gama og Lissabon Zoo (Jardim Zoológico de Lisboa) er nærliggende tropikvarium, tropisk hus, zoo, akvarium, zoologisk have og terrarium. Svømning og sol på stranden? Kan gøres på Praia do Dafundo, Praia de Caxias, Praia de Santo Amaro, Praia Velha, Praia da Cruz Quebrada, Praia de Algés og Praia de Paço de Arcos. Tag en tur med din bil og besøg!

Nærliggende destinationer, Carnaxide

Billeje i lufthavne i nærheden: Biludlejning Cascais-Tejo Lufthavn, Lissabon-Portela Lufthavn, Alverca Lufthavn og Sines Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Billeje Linda-a-Velha, Alfragide, Algés, Amadora og Queluz. Lej en bil i byer i regionen: Lejebiler Lissabon, Amadora, Queluz, Cacém og Algueirão.

Biludlejningsselskaber i Carnaxide, Portugal

I Carnaxide er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Cascais-Tejo Lissabon Tires Lufthavn, Lissabon Humberto Delgado Portela de Sacavém Lufthavn, Alverca Lufthavn og Sines Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Carnaxide kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (99 stemmer, gennemsnit: 4,60 ud af 5)