Bedste pris på billeje i Castelo Branco

Sammenlign priser på biludlejning i byen Castelo Branco, distriktet Castelo Branco, Portugal med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. På stedet er der virksomheder og biludlejningsfirmaer som Europcar, Sixt, Avis, Budget, Hertz, Thrifty mv. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autoportugal.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Castelo Branco

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Castelo Branco - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Castelo Brancos rejsecentre, togstationer (Castelo Branco og Alcains) og lufthavne som Coimbra Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner.

Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Castelo Branco, Portugal. Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i Castelo Branco, Europcar på Avenida General Humberto Delgado 33, Litocar Renault på Zona Industrial, Litocar Dacia på Zona Industrial, Litocar Nissan på Zona Industrial, Guerin på Besttravel Rotunda da Europa, Litocar Mazda på Zona Industrial, Beira Rent Comércio e Aluguer de Veiculos på Rua de Santiago 72, Guerin Enterprise, Litocar Mitsubishi på Zona Industrial, Litocar Honda på Zona Industrial.

Information om byen Castelo Branco, beliggende i kommunen Castelo Branco, Castelo Branco distriktet, Portugal. Er regionens amtssæde. 1. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 43. største by/samfund. Byen er ca. 409 m. over havoverfladen. I byen bor der ca. 33 500 (2015). Fundão, Nisa, Sertã, Alcains, Teixoso, Proença-a-Nova, Arganil, Feiteira, Maxiais, Taberna Seca, Bemquerenças de Cima og Palvarinho er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. de omkringliggende større byer, rejsemål er Covilhã (ca 17600 indb), Portalegre (ca 15600 indb) og Fundão (ca 9700 indb). Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Portugal og Castelo Branco. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Castelo Branco.

På besøg og turist i Castelo Branco? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. En dag til at slappe af og solbade på stranden, kan gøres på f.eks. Praia Fluvial de Taberna Seca. de er alle tæt på byen. For at se og opleve fodbold, sport og koncerter, er der Vale do Romeiro og Stadion Valongo. Centro de Cultura Contemporânea er det kulturelle centrum for rekreation og aktiviteter, der ligger tæt på byen. Kirker eller katedraler, Kirke Santo António ou da Misericórdia, Kirke Espirito Santo, Capilla Nuestra Señora de la Merced og Moder Kirke São Miguel i nærheden.

Casa do Arco do Bispo og Palads Barões de Castelo Novo er pragtfulde og interessante bygninger, villaer og paladser nær Castelo Brancos centrum. Castelo e Muralhas Castelo Branco er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Castelo Branco. Oplev en smuk botanisk have? Park Paço ligger inden for gåafstand. Miradouro de São Gens er udsigtspunkter placeret i byen, hvor du kan få et overblik over byen. Monte do Índio, Park Cidade og Have Devesa er smukke grønne områder, parker og plantager, hvis du ønsker at tage det roligt og tage en kop kaffe i græsset. For at se og kigge på spændende historie og arkæologi, kan du besøge disse steder i nærheden: Ponte Romana Cafede og Vægge Castelo Branco. Museu Cargaleiro og Museu Francisco Tavares Proença Júnior ligger tæt på byens centrum. En dag på Castelo Brancos museum og kunstgallerier?

Afsæt en dag til at shoppe og handle? Forum Castelo Branco, Portugal Sentra og Centro Comercial S.Tiago ligger inden for gåafstand. Vil I besøge de lokale markeder? Kig forbi Marked Municipal. Largo da Sé, Largo de São João og Largo da Senhora da Piedade er centrale torve eller store åben pladser der er værd at se, og ligger i nærheden. Tæt på centrum er der mulighed for teater, musik og shows på Biograf Teater Avenida.

Nærliggende destinationer, Castelo Branco

Billeje i lufthavne i nærheden: Sammenligne lejebiler Coimbra Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Covilhã, Fundão og Sertã.

Biludlejningsselskaber i Castelo Branco, Portugal

Når du søger efter billeje, sammenligner vi disse biludlejningsfirmaer og selskaber: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise, alle med lokale kontorer på stedet og i regionen. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Coimbra Bissaya Barreto Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Castelo Branco kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (99 stemmer, gennemsnit: 4,60 ud af 5)