Bedste pris på billeje i Costa de Caparica

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Costa de Caparica, distriktet Setúbal, Portugal. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Alle priser på autoportugal.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Costa de Caparica

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Costa de Caparica - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Costa de Caparicas jernbanestationer (Estação Ferroviária do Pragal, Alges, Estádio, Corroios og Paco de Arcos), rejsecentre og lufthavne som Cascais Municipal Aerodrome, Lisbon Humberto Delgado Lufthavn og Alverca Lufthavn og havne / færgen terminaler som Porto Brandão, Doca de Pedrouços og Doca do Bom Sucesso. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Costa de Caparica i Portugal. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser. Park Caparica på Costa da Caparica er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet.

Costa de Caparica er en by i kommunen Almada, Setúbal distriktet, Portugal. 19. største by i form af beboere i regionen og Portugals 149. største by. Póvoa de Santo Adrião, Samora Correia, Porto Salvo, Alhos Vedros, Beato António, Costa da Caparica, Quinta de Santo António, Chibata, Pera de Baixo og Pera de Cima er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Byen er ca. 11 m. over havoverfladen. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. En by på omkring 14 200 (2015) indbyggere. Store nabobyer er Lissabon (ca 517800 indb), Amadora (ca 178900 indb), Setúbal (ca 117100 indb) og Queluz (ca 103400 indb). Metrostationer tæt på Costa de Caparica er Fomega, Baixa-Chiado, Terreiro do Paço, Restauradores, Martim Moniz og Metro Reboleira. Rejser du med bus? Disse stop og stationer er tæt på byen, Busstation og taxa station i Sete Rios. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Almada.

Tænker du på, hvad der er at lave og se i Costa de Caparica? Her er nogle forslag til aktiviteter, seværdigheder, museer, begivenheder, destinationer, steder og oplevelser, der kan være værd at besøge under din ferie. Campo Rocha Lobo – Monte da Caparica er beliggende i byen, hvis du ønsker at se sport/kamp, fodbold eller koncert. Ondaparque, Pavilhão Desportivo Carlos Lopes, Fun Parque og KidZania er forlystelsesparker, vandlande eller forlystelsesparker i nærheden. Hvis du er på udkig efter oplevelser og aktiviteter for familien. Leder du efter akvarium, tropiske huse, zoologiske haver, tropicarium, zoo og terrarium er i nærheden for eksempel, Oceanário de Lisboa, Noras da Quinta das Torres, Lissabon Zoo (Jardim Zoológico de Lisboa) og Aquário Vasco da Gama et besøg værd. På golfrejse og leder efter baner? Golfbanerne Centro Nacional de Formação de Golfe do Jamor 8 km, Aldeia dos Capuchos Golf 1 km, Aroeira 9 km og Oeiras Golf 12 km ligger i nærheden.

Kig på byens gamle magthaveres hjem? Spændende slotte som Slot São Jorge og Slot São Jorge ligger i nærheden af Costa de Caparica. Besøg byens smukke og gamle slotte, fæstninger og forter, Fort São Sebastião de Caparica. Indkøbscentre såsom Centro Comercial Verde Atlântico og Centro Comercial Caparica Oceano er tæt på, hvis du har lyst til shopping. Mina de Água de Linha, Quinta do Lameiro, Moinho Quinta do Meio og Fornos da Cal er fascinerende historiske steder og arkæologiske seværdigheder i nærheden af Costa de Caparica. Spændende arkæologiske udgravninger, kulturelle monumenter, gamle relikvier og ældre bygninger, der kan være værd at besøfe er Arkæologiske websted Colaride, Romerske ruiner Casais Velhos, Arkæologiske websted Leceia og Romerske villa Alto da Cidreira. Smukke store åbne pladser eller torve tæt ved er Largo da República og Praça da Liberdade.

Fine kirker eller katedraler beliggende på en kort afstand er Igreja Trafaria og Sognekirke Nossa Senhora. Praia da Rainha, Praia de São João, Praia da Costa da Caparica, Praia do Pescador, Praia da Trafaria og Praia do Norte er strande beliggende i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at tage det roligt og svømme og solbade. Historiske ruiner og steder værd at se og interessante er Lazareto de Lisboa, Ruinerne Moinho de Vento, Kapel Ordem Terceira do Carmo og Ruinerne Atlântica Companhia Portuguesa de Pesca. Museum og kunstgallerier beliggende i Costa de Caparica og kan være interessante er Solar dos Zagallos.

De mest interessante haver i centrum er Jardim Urbano da Costa de Caparica. Miradouro dos Capuchos, Miradouro do Cristo Rei, Miradouro da Luneta dos Quartéis og Miradouro das Seis Pedreiras er inden for gåafstand af byens centrum for at få et overblik over hele byen. Bypark do Monte de Caparica er smukke grønne områder, parker og plantager, hvis du ønsker at tage det roligt og tage en kop kaffe i græsset. Smag den lokale vin? Nærliggende vinmarker er Bacalhôa Vinhos de Portugal, Casal do Tojo, Quinta da Fonte Santa og Malo Tojo Estates.

Nærliggende destinationer, Costa de Caparica

Billeje i lufthavne i nærheden: Lej en bil Cascais-Tejo Lufthavn, Lissabon-Portela Lufthavn, Alverca Lufthavn og Sines Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Trafaria, Caparica, Charneca de Caparica, Algés og Laranjeira. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Setúbal, Amora, Corroios, Barreiro og Sesimbra.

Biludlejningsselskaber i Costa de Caparica, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Cascais-Tejo Lissabon Tires Lufthavn, Lissabon Humberto Delgado Portela de Sacavém Lufthavn, Alverca Lufthavn og Sines Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Costa de Caparica kundeanmeldelser & ratings