Bedste pris på billeje i Felgueiras

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Felgueiras, distriktet Porto, Portugal. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autoportugal.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Felgueiras

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Felgueiras - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Felgueiras i Portugal. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Felgueirass jernbanestationer (Guimarães, Caíde, Amarante og Meinedo) rejsecentre og lufthavne som Braga Lufthavn, Vila Real Lufthavn, Francisco de Sá Carneiro Lufthavn og Chaves Lufthavn. Europcar på Av Dr Leonardo Coimbra Ed Ideal do Marco R C Esq, Felturis på Zona Industrial Cabeça Porca Cabeça da Porca er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet.

Felgueiras er beliggende i kommunen Felgueiras, Porto distriktet, Portugal og er en by. Er centralt beliggende i området. Er den 3. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Portugals 13. største by. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Vilar do Paraíso, Valbom, Arcozelo, Canelas, Santo Tirso, Margaride, Moure, Friande og Várzea er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Der bor ca. 58 100 (2015) indbyggere i byen. de omkringliggende større byer, rejsemål er Porto (ca 249600 indb), Braga (ca 121400 indb), Vila Nova de Gaia (ca 70800 indb) og Rio Tinto (ca 50000 indb). Byen er ca. 348 m. over havoverfladen. Central de camionagem og Rodonorte – Amarante Bus Terminal er busstationer og stopper tæt på byen. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Felgueiras.

Forslag til attraktioner, museer, aktiviteter, events, oplevelser, steder og destinationer, der kan være værd at besøge under din rejse til Felgueiras. Campo de Golfe de Rilhadas 7 km og Golfe de Amarante 14 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse. For at se og opleve fodbold, sport og koncerter, er der Stadion Municipal Dr. Machado de Matos. Hvis du er ivrig efter at besøge et museum, kan du vælge mellem Romerske villa Sendim og Museu Casa do Assento, disse er inden for gåafstand af byens centrum.

I centrum er der nye og gamle interessante slotte at se på, såsom Slot Guimarães og Casa da Torre. Parque Aquático de Fafe, Magikland og Parque Aquático de Amarante er nærliggende vandlande, forlystelsesparker eller temaparker. For eksempel, hvis du er ivrige efter aktiviteter og oplevelser med børnene. Besøg fine centrale torve og store åbne pladser? Praça da República er tæt på. Smag den lokale vin? Nærliggende vinmarker er Vinho Verde Modestu’s, Quinta Real de Baixo, Sociedade Agrícola de Maderne, Quintas de Vila Garcia, Manuel Pinheiro Unipessoal og Sociedade dos Vinhos Borges.

Centrale væddeløbsbaner og motorbaner til galop og travsport osv. er Hipódromo Felgueiras. Musik, teater og shows i byen? Casa das Artes anbefales. Ligger inden for gåafstand. Forhistoriske relikvier, kulturelle monumenter, gamle monumenter og gamle huse i nærheden af Felgueiras er placeret disse steder: Citânia de Briteiros og Citânia de Sanfins. Moder Kirke Sendim, Moder Kirke Várzea og Kirke Santa Quitéria er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden.

Nærliggende destinationer, Felgueiras

Billeje i lufthavne i nærheden: Lejebiler Braga Lufthavn, Vila Real Lufthavn og Porto Lufthavn.

Biludlejningsselskaber i Felgueiras, Portugal

Centralt i Felgueiras beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Keddy By Europcar, Payless, InterRent, Dollar, Firefly, Flizzr, Goldcar, Surprice, Rhodium, Hertz Dream Collection og Autoclick mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Porto Francisco Sá Carneiro Lufthavn, Viseu Gonçalves Lobato Lufthavn, Vila Real Douro Lufthavn og Chaves Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Felgueiras kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (56 stemmer, gennemsnit: 4,50 ud af 5)