Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Felgueiras

Sammenlign biludlejningsselskaber Felgueiras

Bedste pris på billeje i Felgueiras

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Felgueiras, distriktet Porto, Portugal. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autoportugal.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Visa, Mastercard, Digicert

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.

De bedste tips til billeje i Felgueiras

 1. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Felgueiras.
 2. Du kan bestille og leje din bil i Felgueiras og returnere den et andet sted (one-way).
 3. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autoportugal.dk og finde de bedste tilbud.
 4. Søg og bestil i god tid i Felgueiras, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom tagbøjler, GPS, anhængertræk, selepude, babyautostol og børnesæde osv.

Hvorfor skal du bestille en bil i Felgueiras hos Autoportugal.dk!

 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autoportugal.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Felgueiras. Kundesupport, tilgængelig 24/7.

Billig biludlejning i Felgueiras - Sammenlign priser før du bestiller!

Billeje & lejebil i FelgueirasSammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Felgueiras i Portugal. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Felgueirass jernbanestationer (Guimarães, Caíde, Amarante og Meinedo) rejsecentre og lufthavne som Braga Lufthavn, Vila Real Lufthavn, Francisco de Sá Carneiro Lufthavn og Chaves Lufthavn. Europcar på Av Dr Leonardo Coimbra Ed Ideal do Marco R C Esq, Felturis på Zona Industrial Cabeça Porca Cabeça da Porca er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet.

Felgueiras er beliggende i kommunen Felgueiras, Porto distriktet, Portugal og er en by. Er centralt beliggende i området. Er den 3. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Portugals 13. største by. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Vilar do Paraíso, Valbom, Arcozelo, Canelas, Santo Tirso, Margaride, Moure, Friande og Várzea er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Der bor ca. 58 100 (2015) indbyggere i byen. de omkringliggende større byer, rejsemål er Porto (ca 249600 indb), Braga (ca 121400 indb), Vila Nova de Gaia (ca 70800 indb) og Rio Tinto (ca 50000 indb). Byen er ca. 348 m. over havoverfladen. Central de camionagem og Rodonorte – Amarante Bus Terminal er busstationer og stopper tæt på byen. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Felgueiras.

Forslag til attraktioner, museer, aktiviteter, events, oplevelser, steder og destinationer, der kan være værd at besøge under din rejse til Felgueiras. Campo de Golfe de Rilhadas 7 km og Golfe de Amarante 14 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse. For at se og opleve fodbold, sport og koncerter, er der Stadion Municipal Dr. Machado de Matos. Hvis du er ivrig efter at besøge et museum, kan du vælge mellem Romerske villa Sendim og Museu Casa do Assento, disse er inden for gåafstand af byens centrum.

Nærliggende destinationer, Felgueiras

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Braga Lufthavn, Søg efter billeje i Vila Real Lufthavn og Billeje Porto Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Biludlejning Porto, Biludlejning Vila Nova de Gaia, Lejebiler Rio Tinto, Ermesinde og Maia.

Biludlejningsselskaber i Felgueiras, Portugal

Centralt i Felgueiras beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Payless, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection og Autoclick mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Porto Francisco Sá Carneiro Lufthavn, Viseu Gonçalves Lobato Lufthavn, Vila Real Douro Lufthavn, Chaves Lufthavn og Braga-Palmeira Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Felgueiras kundeanmeldelser & ratings