Bedste pris på billeje i Manta Rota

Sammenlign priser på biludlejning i byen Manta Rota, distriktet Faro, Portugal med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autoportugal.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Manta Rota

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Manta Rota - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Manta Rota i Portugal.

Billeje på Manta Rotas lufthavne som Faro Lufthavn og Portimão Lufthavn, togstationer (Cacela, Castro Marim, Santa Rita, Monte Gordo, Conceição og Porta Nova) og rejsecentre osv. Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte. Centralt i Manta Rota beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Sixt, Europcar, InterRent, Enterprise, Rhodium, Hertz, Avis, Budget, Surprice, Firefly, Autoclick, Dollar, Payless, Thrifty, Goldcar, National, Flizzr, Hertz Dream Collection, Keddy By Europcar, Alamo mv.

Om byen Manta Rota, som er beliggende i delen Vila Real de Santo António, distriktet Faro, Portugal. 54. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Portugals 742. største by. En by på omkring 500 (2015) indbyggere. Byen er ca. 17 m. over havoverfladen. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Vila Real de Santo António, São Brás de Alportel, Almancil, Moncarapacho, Mértola, Castro Marim, Venda Nova, Vila Nova de Cacela, Altura, Buraca og Lagoa. Faro (ca 41400 indb), Olhão (ca 29200 indb), Loulé (ca 23100 indb) og Laranjeiro (ca 20500 indb) er større nabobyer. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Vila Real de Santo António.

Tips og forslag til steder, begivenheder, aktiviteter, museer, attraktioner, oplevelser og tips om destinationer at besøge under dit besøg på Manta Rota. Shop og gør fund lokalt på Marked Municipal da Manta Rota og Marked Municipal de Altura, markeder, der er tæt på og værd at se. Cacela Velha’s Small Kirke og Igreja Sao Bartolomeu er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden. Søger du gamle monumenter, gamle bygninger, gamle relikvier og kulturelle monumenter? Disse elementer, Vale do Boto, Monte de Cima og Alcarias kan være værd at besøge.

Ruinerne Fenícias de Tavira er historiske ruiner af bygninger og objekter værd at se og studere. Tavira slot er nye som gamle fine slotte at se, og er beliggende i byens centrum. Smag den lokale vin? Nærliggende vinmarker er Casa da Vinha. Golfrejse og billeje? Quinta de Cima 5 km, Colina Verde Golf 23 km, Quinta da Ria 4 km og Quinta do Vale Golf Resort 11 km er et par golfbaner beliggende i nærheden af byen.

Svømning og sol på stranden? Kan gøres på Praia de Cacela Velha, Praia da Manta Rota, Praia de Cabanas, Praia Verde, Praia da Lota, Praia do Lacém, Praia de Monte Gordo og Praia da Alagoa. Tag en tur med din bil og besøg! Have Avenida 24 de Junho er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve parker og haver, som er anbefalet af os. Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Parque D’Agua.

Nærliggende destinationer, Manta Rota

Billeje i lufthavne i nærheden: Faro Algarve Lufthavn, Portimão Lufthavn og Beja Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Altura, Monte Gordo, Cabanas de Tavira, Vila Real de Santo António og Tavira. Lej en bil i byer i regionen: Faro, Portimão, Olhão, Loulé og Laranjeiro.

Biludlejningsselskaber i Manta Rota, Portugal

Avis, Hertz, Europcar og Budget er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Faro Algarve Lufthavn og Portimão Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Manta Rota kundeanmeldelser & ratings