Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Moita

Sammenlign biludlejningsselskaber Moita

Bedste pris på billeje i Moita

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Moita, distriktet Setúbal, Portugal. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Alle priser på autoportugal.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Moita - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Moitas jernbanestationer (Baixa da Banheira, Lavradio, Estação Ferroviária do Pinhal Novo og Estação do Barreiro-A), rejsecentre og lufthavne som Lisbon Humberto Delgado Lufthavn, Alverca Lufthavn, Cascais Municipal Aerodrome og Sines Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Moita i Portugal. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i Setúbal, Rhodium, National, Hertz, Dollar, Payless, Autoclick, Avis, Goldcar, InterRent, Budget, Surprice, Enterprise, Europcar, Thrifty, Hertz Dream Collection, Alamo, Flizzr, Keddy By Europcar, Firefly, Sixt.

Moita er en by beliggende i kommunen Moita, Setúbal distriktet, Portugal. Er centralt beliggende i området. 17. største by i form af beboere i regionen og Portugal 116. største by. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Portugal og Moita. I byen bor der ca. 17 800 (2015). Byen er omkring 10 m. over havoverfladen. Póvoa de Santo Adrião, Costa de Caparica, Samora Correia, Porto Salvo, Alhos Vedros, São Sebastião, Broegas, Caio, Casal da Boa Vista og Santa Rosa er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. de omkringliggende større byer, rejsemål er Lissabon (ca 517800 indb), Amadora (ca 178900 indb) og Setúbal (ca 117100 indb). Skal du med metro? Disse stationer ligger nær byen: Terreiro do Paço, Baixa-Chiado, Martim Moniz, Intendente og Restauradores. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Moita.

Ophold i lang tid i Moita? Her er forslag til museer, aktiviteter, begivenheder, attraktioner, oplevelser, destinationer og steder, der kan være værd at besøge under din rejse. Besøg fine centrale torve og store åbne pladser? Praça da República er tæt på. Slot São Filipe, Slot Pirescoxe og Slot São Jorge er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Moita. Se på sport eller træning? Sports baner i nærheden af byen er META – Moita Escola de Ténis. Har I lyst til at se en sport/kamp eller koncert? I nærheden af byen ligger Campo da Madalena. Se måske en lokal fodboldkamp?

Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Ondaparque, Fun Parque og Pavilhão Desportivo Carlos Lopes. Vil i tilbringe en dag at se på dyr? Zoo, akvarium, tropikvarium, terrarium og nærliggende zoologiske haver er Aquário Vasco da Gama, Oceanário de Lisboa og Noras da Quinta das Torres. Vinmarker og vinproducenter tæt ved, Bacalhôa Vinhos de Portugal, Venâncio Costa Lima Sucessores, Quinta de Alcube, Quinta do Piloto, Quinta da Bacalhoa, Malo Tojo Estates og ASL Tomé Sociedade Vinícola. Lyst til at tage det roligt og finde en strand for svømning og sol? Praia do Moinho do Cabo, Praia Barra-a-Barra, Praia de Alburrica, Praia do Samouco og Praia do Rosário ligger i nærheden. Få et overblik over hele byen? Miradouro de Palmela, Cais de Aldeia Galega, Miradouro da Kirke Arrentela og Miradouro da Quinta da Trindade ligger i gåafstand fra byens centrum. Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Largo Conde Ferreira, Parque Municipal José Afonso, Parque Ribeirinho Baixa da Banheira og Parque Municipal da Moita.

Ruinerne Atlântica Companhia Portuguesa de Pesca, Palads Quinta de Vila Formosa de Olivais og Lazareto de Lisboa er interessante ruiner af gamle bygninger og genstande. Interessante katedraler eller kirker i nærheden af Sognekirke Nossa Senhora da Boa Viagem og Kirke São José Operário Baixa da Banheira. Mure af det historiske centrum af Setúbal, Coreto de Alhos Vedros og Sepulcros do Neolitico er fascinerende historiske steder og arkæologiske seværdigheder i nærheden af Moita. Golfrejse og billeje? Quinta do Peru 13 km, Campo de Golfe do Montado 19 km og Palmela Village 9 km er et par golfbaner beliggende i nærheden af byen. Vil I besøge de lokale markeder? Kig forbi Marked Municipal da Moita.

Nærliggende destinationer, Moita

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Lissabon-Portela Lufthavn, Billige lejebiler Alverca Lufthavn, Søg efter billeje i Cascais-Tejo Lufthavn, Sines Lufthavn og Beja Lufthavn. Også envejsleje (one way) og envejs hvor du afhenter bilen her og forlader der. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Lavradio, Biludlejning Montijo, Billeje Pinhal Novo, Barreiro og Arrentela. Biludlejning envejs og envejsleje (one way) hvor du henter her og forlader der. Lej en bil i byer i regionen: Sammenligne lejebiler Setúbal, Lej en bil Amora, Lejebiler Corroios, Barreiro og Sesimbra.

Biludlejningsselskaber i Moita, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Lissabon Humberto Delgado Portela de Sacavém Lufthavn, Alverca Lufthavn, Cascais-Tejo Lissabon Tires Lufthavn og Sines Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Moita kundeanmeldelser & ratings