Bedste pris på billeje i Paço de Arcos

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Paço de Arcos, distriktet Lissabon, Portugal. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. I byen er der biludlejningsfirmaer og virksomhederne Thrifty, Budget, Europcar, Sixt, Avis, Hertz mv. Alle priser på autoportugal.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Paço de Arcos

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Paço de Arcos - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Paço de Arcos i Portugal. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Biludlejning på Paço de Arcoss jernbanestationer (Paco de Arcos, Estádio, Santo Amaro, Carcavelos, Alges og Parede), rejsecentre og lufthavne som Cascais Municipal Aerodrome, Lisbon Humberto Delgado Lufthavn, Alverca Lufthavn og Sines Lufthavn og færge terminaler og havne (Marina de Oeiras). Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. I Lissabon ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Televan på Estrada da Rocha 2 Linda A Velha, Hexarent e Equipamentos på Lagoas Park Edifico 7 Salvo, Thrifty på Tagus Park Nucleo Central Loja 133 Oeiras, Alfredo Viegas Rosa på Praça do Junqueiro 12.

Paço de Arcos (Paço d’Arcos) er beliggende i kommunen Oeiras, Lissabon distriktet, Portugal og er en by. Er den 19. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Portugals 69. største by. Nærliggende andre større byer er Lissabon (ca 517800 indb), Amadora (ca 178900 indb) og Setúbal (ca 117100 indb). Der bor ca. 26 000 (2015) indbyggere i byen. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Póvoa de Santo Adrião, Costa de Caparica, Samora Correia, Porto Salvo, Alhos Vedros, Terrugem, Caxias, Cacilhas, Laveiras og Esteiro. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Portugal og Oeiras. Byen er ca. 15 m. over havoverfladen. Busstationer og busstoppesteder i nærheden af ​​byen er Busstation og taxa station i Sete Rios. Metro Reboleira, Fomega, Amadora Este, Colégio Militar/Luz og Restauradores er metrostationer nær byens centrum. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Oeiras.

Tænker du på, hvad der er at lave og se i Paço de Arcos? Her er nogle forslag til aktiviteter, seværdigheder, museer, begivenheder, destinationer, steder og oplevelser, der kan være værd at besøge under din ferie. Svømning og sol på stranden? Kan gøres på Praia de Paço de Arcos, Praia dos Gémeos, Praia de Santo Amaro, Praia da Cruz Quebrada, Praia de Carcavelos, Praia do Moinho, Praia de Caxias og Praia da Laje. Tag en tur med din bil og besøg! Costa de Lisboa kaldes kystenerne i nærheden. Kig på gamle historiske ruiner, såsom Ruinerne Moinho de Vento, Kapel Ordem Terceira do Carmo og Palads Quinta de Vila Formosa de Olivais. Museum og kunstgallerier beliggende i Paço de Arcos og kan være interessante er Exposição Permanente do Clube Português de Automóveis Antigos.

Pavilhão Desportivo Carlos Lopes, Ondaparque og KidZania er forlystelsesparker, vandlande eller forlystelsesparker i nærheden. Hvis du er på udkig efter oplevelser og aktiviteter for familien. Tropicarium, zoo, zoologiske haver, akvarium og terrarium beliggende i og omkring byen er Noras da Quinta das Torres, Lissabon Zoo (Jardim Zoológico de Lisboa) og Oceanário de Lisboa. Skal I se på eksotiske dyr? Har du brug for en bil til en golfrejse? Golfbaner beliggende i nærheden af restortet, Centro Nacional de Formação de Golfe do Jamor 4 km, Oeiras Golf 5 km og Estoril Palácio Golf Course 9 km. Ældre og fascinerende bygninger såsom villaer, herregårde og paladser nær centrum er Palads Arcos, Palads Marquês de Pombal og Palads Cruz Quebrada. Slot São Jorge og Slot São Jorge er nye som gamle fine slotte at se, og er beliggende i byens centrum. Fort Giribita, Fort Maias og Fort og slot São Bruno er fascinerende gamle forter, slotte og fæstninger beliggende i byen. Markeder som Marked Municipal de Oeiras ligger i nærheden.

Kirke Nossa Senhora de Porto Salvo, Sognekirke São Domingos de Rana, Kirke S. Miguel de Queijas og Kirke Santo António er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden. Er du interesseret i historie og arkæologi? I nærheden ligger følgende steder der kunne være interessante: Quinta do Lameiro, Mina de Água de Linha og Moinho Quinta do Meio. Søger du gamle monumenter, gamle bygninger, gamle relikvier og kulturelle monumenter? Disse elementer, Arkæologiske websted Colaride, Romerske ruiner Casais Velhos og Romerske villa Alto da Cidreira kan være værd at besøge. Oplev en smuk botanisk have? Park Palads Marquês de Pombal, Have Flores og Haver Buxo ligger inden for gåafstand. Skønne og smukke grønne områder, parker og plantager Cascata dos Haver Quinta Real de Caxias, Have Quinta dos Sete Castelos, Park Poetas og Jardim Municipal de Paço de Arcos, værd at se.

Nærliggende destinationer, Paço de Arcos

Billeje i lufthavne i nærheden: Sammenligne lejebiler Cascais-Tejo Lufthavn, Lissabon-Portela Lufthavn, Alverca Lufthavn og Sines Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Lissabon, Amadora, Queluz, Cacém og Algueirão.

Biludlejningsselskaber i Paço de Arcos, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Cascais-Tejo Lissabon Tires Lufthavn, Lissabon Humberto Delgado Portela de Sacavém Lufthavn, Alverca Lufthavn og Sines Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Paço de Arcos kundeanmeldelser & ratings