Bedste pris på billeje i Pombal

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Pombal, distriktet Leiria, Portugal. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autoportugal.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Pombal

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Pombal - Sammenlign priser før du bestiller!

Billeje på Pombals lufthavne som Monte Real Air Base og Coimbra Lufthavn, togstationer (Estação de Comboios de Pombal og Litém) og rejsecentre osv. Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte.

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Pombal i Portugal. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Pombalrent på Rua de São Martinho Lote 16 18, Europcar på Ed Rivu Lt 2 Fraccao H Urb da Cegonhas er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet.

Pombal er en by i kommunen Pombal, Leiria distriktet, Portugal. Er centralt beliggende i området. 4. største by i form af beboere i regionen og Portugals 121. største by. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Byen er ca. 69 m. over havoverfladen. En by på omkring 17 400 (2015) indbyggere. Mindre landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Ourém, Fátima, Lousã, Maceira, Santa Clara, Vinagres, Flandes, Santorum og Granja. Coimbra (ca 106600 indb), Monsanto (ca 50000 indb), Figueira da Foz (ca 46600 indb) og Leiria (ca 45100 indb) er større nabobyer. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Pombal.

Forslag til attraktioner, museer, aktiviteter, events, oplevelser, steder og destinationer, der kan være værd at besøge under din rejse til Pombal. Hvis du er ivrig efter at besøge et museum, kan du vælge mellem Museu Marquês de Pombal og Museum Arte Popular Portuguesa, disse er inden for gåafstand af byens centrum. Have Várzea, Have Tílias og Jardim Dr. Paiva er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager. Panorâmico Aquaparque er nærliggende vandlande, forlystelsesparker eller temaparker. For eksempel, hvis du er ivrige efter aktiviteter og oplevelser med børnene.

Nær Pombal er værd at se slotte såsom Slot Soure og Slot Pombal. Stadion Municipal de Pombal er beliggende i byen, hvis du ønsker at se sport/kamp, fodbold eller koncert. Indkøbscentre såsom Pombal Shopping og Centro Grossista de Pombal er tæt på, hvis du har lyst til shopping. Tæt på centrum er der mulighed for teater, musik og shows på Biograf Teater Pombal.

Praça Marquês de Pombal er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende. Fine kirker eller katedraler beliggende på en kort afstand er Moder Kirke São Martinho og Kirke Nossa Senhora do Cardal.

Nærliggende destinationer, Pombal

Billeje i lufthavne i nærheden: Sammenligne lejebiler Monte Real Lufthavn og Coimbra Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Billeje Condeixa-a-Nova, Leiria, Marinha Grande, Figueira da Foz og Buarcos. Lej en bil i byer i regionen: Biludlejning Leiria, Marinha Grande, Caldas da Rainha, Alcobaça og Peniche.

Biludlejningsselskaber i Pombal, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Monte Real Lufthavn og Coimbra Bissaya Barreto Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Pombal kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (56 stemmer, gennemsnit: 4,50 ud af 5)