Bedste pris på billeje i Rabo de Peixe

Prissammenligning på biludlejning i byen Rabo de Peixe, distriktet Azores, Portugal online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoportugal.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Rabo de Peixe

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Rabo de Peixe - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Rabo de Peixe i Portugal. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Billeje på Rabo de Peixes lufthavne som Ponta Delgada-João Paulo II Lufthavn, togstationer og rejsecentre osv og havne / færgen terminaler som Rabo de Peixe. Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte. I Azores er biludlejningsselskaber og virksomheder som Autoclick, Payless, Keddy By Europcar, Firefly, Europcar, Dollar, Sixt, Thrifty, Goldcar, Surprice, Flizzr, Alamo, Enterprise, Budget, InterRent, National, Hertz Dream Collection, Rhodium, Avis, Hertz.

Rabo de Peixe (Ribo de Peixe) er beliggende i kommunen Ribeira Grande, Azores distriktet, Portugal og er en by. Er den 5. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Portugals 297. største by. Byen ligger omkring 1 m over havets overflade. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Lagoa, Rosto de Cão, Arrifes, Vila Franca do Campo, Senhora do Rosário, São Roque, Fajã de Baixo, Boa Vista, Santa Ana, Pico da Pedra, Farroupo og Ribeira Seca. Store nabobyer er Ponta Delgada (ca 20100 indb), Lagoa (ca 14400 indb) og Rosto de Cão (ca 7900 indb). I byen bor der ca. 7 700 (2015). Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Rabo de Peixe. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Ribeira Grande.

Forslag og tips til at gøre i Rabo de Peixe, attraktioner, steder, begivenheder, museer, oplevelser, aktiviteter og tips om destinationer til at besøge under dit besøg. Igreja paroquial de Rabo de Peixe er fine katedraler og kirker i nærheden. Portas da Cidade ligger tæt ved, hvis du er interesseret i områdets spændende historie og arkæologi. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Furnas Golf Course 22 km og Batalha Golf Course 4 km.

Miradouro da Ponta do Cintrão, Miradouro do Castelo og Miradouro da Coroa da Mata er inden for gåafstand af byens centrum for at få et overblik over hele byen. Observatório Astronómico de Santana og Astronomical Observatory of Santana ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? Praia das Milicias, Praia do Monte Verde, Praia do Areal de Santa Bárbara og Praia do Pópulo er nærliggende strande. Hvis du ønsker at slappe af og solbade på stranden et par dage. Quinta da Jardinete er vinmarker og vinproducenter beliggende tæt ved.

Nærliggende destinationer, Rabo de Peixe

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Ponta Delgada-João Paulo II Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Ribeira Grande, Lagoa, Ponta Delgada og Furnas. Lej en bil i byer i regionen: Lejebiler Ponta Delgada, Lagoa, Angra do Heroísmo, Horta og Madalena.

Biludlejningsselskaber i Rabo de Peixe, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som João Paulo II Ponta Delgada-São Miguel Nordela Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Rabo de Peixe kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (99 stemmer, gennemsnit: 4,60 ud af 5)