Bedste pris på billeje i Tires

Søg og sammenligne priser på biludlejning i distriktet / bydel / forstad Tires, distriktet Lissabon, Portugal. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Nærliggende ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Europcar, Hertz, Budget, Thrifty, Sixt. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autoportugal.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Tires

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Tires - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i distriktet / bydel / forstad, Tires i Portugal. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Biludlejning på Tiress rejsecentre, togstationer (Parede, Sao Pedro do Estoril, Carcavelos, Sao Joao do Estoril og Estoril) og lufthavne som Cascais Municipal Aerodrome, Lisbon Humberto Delgado Lufthavn og Alverca Lufthavn og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Marina de Oeiras, Marina de Cascais. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner. Centralt i Tires beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Hertz Oeiras på Tagus Park Núcleo Central Loja 133 Salvo Oeiras, Alfredo Viegas Rosa på Praça do Junqueiro 12, Hexarent e Equipamentos på Lagoas Park Edifico 7 Salvo, Ausocar Estoril på Avenida Fausto de Figueiredo 279, Limouclassic på Rua Bocage Vivenda Quimze Alto das Coveiras 2785 608 São Domingos de Rana, Thrifty på Tagus Park Nucleo Central Loja 133 Oeiras, Echo Rent på Loja N511 Rua Melo e Sousa 253 Estoril, Avis Estoril på Estação Cp Tamariz Estoril, Rodorent på Estrada José Justino Anjos 2 mv.

Tires er en forstad / bydel beliggende i kommunen Cascais, Lissabon distriktet, Portugal. Er en del af en større by. 77. største by i form af beboere i regionen og Portugal 470. største by. En by på omkring 4 500 (2015) indbyggere. Byen er ca. 79 m. over havoverfladen. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Portugal og Cascais. Lissabon (ca 517800 indb), Amadora (ca 178900 indb), Setúbal (ca 117100 indb) og Queluz (ca 103400 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Póvoa de Santo Adrião, Costa de Caparica, Samora Correia, Porto Salvo, Alhos Vedros, Caparide, Zambujal, Mortal og São Domingos de Rana. Metro Reboleira, Amadora Este, Fomega og Colégio Militar/Luz er metrostationer tæt ved. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Cascais.

Tips og anbefalinger i Tires om aktiviteter, museer, oplevelser, attraktioner, steder, begivenheder og destinationer, som du kan besøge under din rejse. Largo São Domingos er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende. KidZania og Fun Parque er forlystelsesparker, vandlande eller forlystelsesparker i nærheden. Hvis du er på udkig efter oplevelser og aktiviteter for familien. Vil i tilbringe en dag at se på dyr? Zoo, akvarium, tropikvarium, terrarium og nærliggende zoologiske haver er Aquário Vasco da Gama og Oceanário de Lisboa. Shop og gør fund lokalt på Marked São Domingos de Rana, markeder, der er tæt på og værd at se.

På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Penha Longa Atlantico 7 km, Quinta da Marinha Golf 9 km og Centro Nacional de Formação de Golfe do Jamor 8 km. Praia de Parede, Praia de Carcavelos, Verandas de São Pedro, Praia de Bafureira, Praia de São Pedro do Estoril, Praia das Avencas og Praia da Poça er nærliggende strande. Hvis du ønsker at slappe af og solbade på stranden et par dage. Skønne og smukke grønne områder, parker og plantager Have Oliveiras, værd at se. Sognekirke São Domingos de Rana er fine katedraler og kirker i nærheden.

Nærliggende destinationer, Tires

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Cascais-Tejo Lufthavn, Lissabon-Portela Lufthavn og Alverca Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Billige lejebiler São Domingos de Rana, Parede, São João do Estoril, Carcavelos og Estoril. Lej en bil i byer i regionen: Biludlejning Lissabon, Amadora, Queluz, Cacém og Algueirão.

Biludlejningsselskaber i Tires, Portugal

I regionen er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Europcar og Budget mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Cascais-Tejo Lissabon Tires Lufthavn, Lissabon Humberto Delgado Portela de Sacavém Lufthavn og Alverca Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Tires kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (56 stemmer, gennemsnit: 4,50 ud af 5)