Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Tires

Sammenlign biludlejningsselskaber Tires

Bedste pris på billeje i Tires

Søg og sammenligne priser på biludlejning i distriktet / bydel / forstad Tires, distriktet Lissabon, Portugal. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Nærliggende ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Europcar, Hertz, Budget, Thrifty, Sixt. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autoportugal.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor skal du bestille en bil i Tires hos Autoportugal.dk!

 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Tires. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autoportugal.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.

De bedste tips til billeje i Tires

 1. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Tires.
 2. Søg og bestil i god tid i Tires, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom børnesæde, selepude, tagbøjler, babyautostol, anhængertræk og GPS osv.
 3. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 4. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autoportugal.dk og finde de bedste tilbud.

Billig biludlejning i Tires - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i distriktet / bydel / forstad, Tires i Portugal. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Biludlejning på Tiress rejsecentre, togstationer (Parede, Sao Pedro do Estoril, Carcavelos, Sao Joao do Estoril og Estoril) og lufthavne som Cascais Municipal Aerodrome, Lisbon Humberto Delgado Lufthavn og Alverca Lufthavn og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Marina de Oeiras, Marina de Cascais. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner. Centralt i Tires beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Hertz Oeiras på Tagus Park Núcleo Central Loja 133 Salvo Oeiras, Alfredo Viegas Rosa på Praça do Junqueiro 12, Hexarent e Equipamentos på Lagoas Park Edifico 7 Salvo, Ausocar Estoril på Avenida Fausto de Figueiredo 279, Limouclassic på Rua Bocage Vivenda Quimze Alto das Coveiras 2785 608 São Domingos de Rana, Thrifty på Tagus Park Nucleo Central Loja 133 Oeiras, Echo Rent på Loja N511 Rua Melo e Sousa 253 Estoril, Avis Estoril på Estação Cp Tamariz Estoril, Rodorent på Estrada José Justino Anjos 2 mv.

Tires er en forstad / bydel beliggende i kommunen Cascais, Lissabon distriktet, Portugal. Er en del af en større by. 77. største by i form af beboere i regionen og Portugal 470. største by. En by på omkring 4 500 (2015) indbyggere. Byen er ca. 79 m. over havoverfladen. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Portugal og Cascais. Lissabon (ca 517800 indb), Amadora (ca 178900 indb), Setúbal (ca 117100 indb) og Queluz (ca 103400 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Póvoa de Santo Adrião, Costa de Caparica, Samora Correia, Porto Salvo, Alhos Vedros, Caparide, Zambujal, Mortal og São Domingos de Rana. Metro Reboleira, Amadora Este, Fomega og Colégio Militar/Luz er metrostationer tæt ved. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Cascais.

Tips og anbefalinger i Tires om aktiviteter, museer, oplevelser, attraktioner, steder, begivenheder og destinationer, som du kan besøge under din rejse. Largo São Domingos er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende. KidZania og Fun Parque er forlystelsesparker, vandlande eller forlystelsesparker i nærheden. Hvis du er på udkig efter oplevelser og aktiviteter for familien. Vil i tilbringe en dag at se på dyr? Zoo, akvarium, tropikvarium, terrarium og nærliggende zoologiske haver er Aquário Vasco da Gama og Oceanário de Lisboa. Shop og gør fund lokalt på Marked São Domingos de Rana, markeder, der er tæt på og værd at se.

På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Penha Longa Atlantico 7 km, Quinta da Marinha Golf 9 km og Centro Nacional de Formação de Golfe do Jamor 8 km. Praia de Parede, Praia de Carcavelos, Verandas de São Pedro, Praia de Bafureira, Praia de São Pedro do Estoril, Praia das Avencas og Praia da Poça er nærliggende strande. Hvis du ønsker at slappe af og solbade på stranden et par dage. Skønne og smukke grønne områder, parker og plantager Have Oliveiras, værd at se. Sognekirke São Domingos de Rana er fine katedraler og kirker i nærheden.

Nærliggende destinationer, Tires

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Cascais-Tejo Lufthavn, Billige lejebiler Lissabon-Portela Lufthavn, Søg efter billeje i Alverca Lufthavn og Sines Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning São Domingos de Rana, Biludlejning Parede, Billeje São João do Estoril, Carcavelos og Estoril. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Lej en bil i byer i regionen: Sammenligne lejebiler Lissabon, Lej en bil Amadora, Lejebiler Queluz, Cacém og Algueirão.

Biludlejningsselskaber i Tires, Portugal

I regionen er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Europcar og Budget mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Cascais-Tejo Lissabon Tires Lufthavn, Lissabon Humberto Delgado Portela de Sacavém Lufthavn og Alverca Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Tires kundeanmeldelser & ratings