Bedste pris på billeje i Torres Novas

Her kan du sammenligne priser på biludlejning i byen Torres Novas, distriktet Santarém, Portugal. Prøv at søge og booke en lejebil nemt. Når du lejer en bil hos os, venter der ingen overraskelser, når du afhenter ved ankomsten. Vores priser inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, lufthavnsafgifter, vejhjælp og obligatoriske forsikringer, skatter og gebyrer mv. Autoportugal.dk kan hjælpe dig med at finde billig biludlejning og billeje.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Torres Novas

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Torres Novas - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Torres Novas, Portugal. Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet.

Biludlejning på Torres Novass rejsecentre, togstationer (Entroncamento, Riachos-T.Novas-Golega, Paialvo og Santa Cita) og lufthavne som Monte Real Air Base, Coimbra Lufthavn, Alverca Lufthavn og Lisbon Humberto Delgado Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner. Europcar på Av 8 de Julho Cond Fechado Beira Rio Lj 3, Guerin på Alves da Luz Rua Cancela do Leão 10a er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler.

Torres Novas er en by beliggende i kommunen Torres Novas, Santarém distriktet, Portugal. Er centralt beliggende i området. 5. største by i form af beboere i regionen og Portugal 141. største by. Uanset om du kun besøger Torres Novas i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Abrantes, Ourém, Rio Maior, Fátima, Almeirim, Lapas, Casal Sebes, Ribeira Branca og Ribeira Ruiva er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Byen er omkring 43 m. over havoverfladen. Har omkring 15 000 (2015) indbyggere. Monsanto (ca 50000 indb), Leiria (ca 45100 indb) og Santarém (ca 29400 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Torres Novas.

På besøg og turist i Torres Novas? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. Shopping i et indkøbscenter? Kan gøres på Torre Shopping! Besøg Teater Virgínia for at se og opleve teater, musik og shows i city-området. Monument Natural das Pegadas de Dinossáurios de Serra de Aire og Akvædukt Pegoes ligger tæt ved, hvis du er interesseret i områdets spændende historie og arkæologi.

En dag med vinsmagning? Vinproducenter og vinmarker, Herdade dos Templários, Quinta Casal das Freiras, Vinha Encosta do Vale Galego – Adega MCordeiro, Quinta Monteiro de Matos, Luís M S Oliveira Sousa, Adega de Vinho da Chamusca og Casal Martins er i nærheden. For at se og opleve sport, tennis osv. kan du besøge sportsområder som Clube de Ténis. Har I lyst til at se en sport/kamp eller koncert? I nærheden af byen ligger Municipal Stadion Dr. Alves Vieira og Palads Desportos. Se måske en lokal fodboldkamp? Have Rosas er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve parker og haver, som er anbefalet af os. Miradouro da Sra. do Pranto og Miraduro Senhor do Bonfim er inden for gåafstand af byens centrum for at få et overblik over hele byen. Fascinerende og smukke plantager, grønne områder og parker beliggende i byen er Jardim Municipal de Torres Novas, Park Largo General Humberto Delgado og Fonte do Bom Amor. Aquagruta er forlystelsesparker, vandlande eller forlystelsesparker i nærheden. Hvis du er på udkig efter oplevelser og aktiviteter for familien. Borboletário tropical er akvarium, zoologiske haver, zoo, tropikvarium, tropisk hus og et terrarium tæt på byen.

Kirke Santiago og Kirke Carmo er fine katedraler og kirker i nærheden. Museum og kunstgallerier beliggende i Torres Novas og kan være interessante er Museu Municipal Carlos Reis og Marked Peixe. Interessante torve eller store åbne pladser,Praça 5 de Outubro, som er i nærheden. I centrum er der nye og gamle interessante slotte at se på, såsom Slot Almourol, Slot Torres Novas og Slot Templários.

Nærliggende destinationer, Torres Novas

Billeje i lufthavne i nærheden: Monte Real Lufthavn, Coimbra Lufthavn, Alverca Lufthavn, Lissabon-Portela Lufthavn og Cascais-Tejo Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Entroncamento, Chamusca, Monsanto, Tomar og Abrantes. Lej en bil i byer i regionen: Santarém, Entroncamento, Tomar, Abrantes og Chamusca.

Biludlejningsselskaber i Torres Novas, Portugal

Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i regionen, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Monte Real Lufthavn, Coimbra Bissaya Barreto Lufthavn, Alverca Lufthavn og Lissabon Humberto Delgado Portela de Sacavém Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Torres Novas kundeanmeldelser & ratings