Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Flores Lufthavn

Sammenlign biludlejningsselskaber Flores Lufthavn

Bedste pris på billeje i Flores Lufthavn

Sammenligning af priser for biludlejning på Flores Lufthavn (Flores Airport, Aeroporto das Flores, flyveplads), IATA: FLW, ICAO: LPFL i Portugal. Alle priser inkluderer fri kilometer / kørselsstrækning, lufthavnsafgifter og nødvendige forsikringer, lokale skatter og afgifter. Nær lufthavnen er der biludlejningsfirmaer og virksomhederne Sixt, Thrifty, Avis, Hertz, Europcar, Budget mv. Søg og find billige lejebiler med autoportugal.dk.

Visa, Mastercard, Digicert

Ofte stillede spørgsmål om billeje Flores Lufthavn

Hvilke biludlejningsfirmaer ligger i nærheden af lufthavnen?

I nærheden af Flores Lufthavn er biludlejningsfirmaer som Magic Islands på Monte Ilha Das, Ilha Verde på Rua da Esperança, Europcar, Sixt på Flw Rua Santa Catarina, Avis på Rua de Santa Catarina, Autatlantis på Aeroporto osv.

Kan jeg reservere uden et kreditkort på Flores Lufthavn?

Ja. Du kan foretage en reservation uden et kreditkort. Bemærk, at selv hvis du vælger at betale med debitkort, bliver du på tidspunktet for afhentning på Flores Lufthavn nødt til at opgive et gyldigt kreditkort i førerens navn, da udlejningsagenten kræver et kreditkort, hvorfra de kan opkræve depositum for lejen. Accepterede kreditkort ved afhentning er MasterCard, Visa og i nogle tilfælde American Express.

Hvilke omkostninger er inkluderet I lejeprisen?

I de fleste tilfælde inkluderer lejeprisen kollisionsskadesfritagelse, beskyttelse af tredjepartsplig, skat, lufthanvsgebyr, ubegrænset kilometertal og nedbrudshjælp. Bemærk venligst at de inkluderde omkostninger kan variere afhængigt af biludlejeren på Flores Lufthavn og destinationslandet. Biludlejeren kan også vælge at spørge dig om et depositum eller et overskud på lejebordet. Særg for at kontrollere lejebetingelserne på tidspunktet for booking.

Lej en bil i Santa Cruz das Flores Lufthavn

Billeje & biludlejning Flores LufthavnDer er ingen grund til at bruge taxaer, når du planlægger at tage på ferie til Santa Cruz. Tænk i stedet på at leje en bil i byens lufthavn. Det er bedst at planlægge en billeje i god tid under din ferie for at undgå at miste tid.

Du kan finde et passende lejemål i byen på denne hjemmeside inden din ferie. Adskillige biludlejningsfirmaer har kontorer i Santa Cruz lufthavn. Det er muligt at leje en bil lige i lufthavnen, hvis du har til hensigt eller skal køre rundt for at udforske de vigtigste turistattraktioner i Santa Cruz de La Sierra og dens omgivelser. Atlantis, Europcar, Ilha Verde, Sixt, Sunnycars og Keddy er blot nogle få firmaer, der lejer biler i lufthavnen. Med en reservation kan du afhente din bil, så snart du ankommer til lufthavnen. Alle biludlejningskontorer er åbne fra kl. 05.00 til 12.00. Du kan returnere køretøjet til et andet sted, hvor udlejningsfirmaet har kontor, hvis du rejser rundt på øen. Hvis du besøger Santa Cruz på egen hånd, er billeje et godt alternativ. Hvis du planlægger at tage på roadtrip, er udlejningsbureauerne placeret i lufthavnsbygningen.

Autoportugal.dk oplyser om lejepriser fra virksomheder, som er sikre og kvalitetsgodkendte, så der ikke opstår problemer, når du skal hente din bil. Lufthavnsnavnet er IATA: FLW og ICAO: LPFL. Stort og sikkert eller småt og billigere? Det betaler sig at sammenligne før booking. Her kan du sammenligne biludlejning og leje fra flere firmaer på Flores Lufthavn i Santa Cruz das Flores, Portugal. de nærmeste byer er -.

Lejebil som hentes ved Flores Airport. Søg efter og sted og vælg destination fra listen. Vi kan tilbyde biludlejning, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger samt gratis afbestilling eller ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning på nettet og online. Biludlejning envejs og envejsleje (one way) hvor du kommer her og forlader der. Sammenlign antallet af dage, du ønsker, uge, weekend, lej for en dag, et år, en hel måned eller langsigtet. Magic Islands på Monte Ilha Das, Avis på Rua de Santa Catarina, Ilha Verde på Rua da Esperança, Autatlantis på Aeroporto, Sixt på Flw Rua Santa Catarina, Europcar er de virksomheder, vi sammenligner i lufthavnen/landet. 7-sæders minivan, minibus, standard, 5-sæders minivan, minibus, Økonomi, minivan, minibus, luksus, sportsvogn, lastvogn, flyttevogn, mellemstørrelse, premium, cabriolet, 9-sæders minivan, minibus, kompakt, mini, suv, jeep, 4×4, stationcar, stasjonsvogn, kombibiler, familiebiler, fuldstørrelse, knallert og automatiserede biler er biltyper og modeller som autoportugal.dk sammenligner priser på.

Om Flores Lufthavn, fakta og information. Santa Cruz Airfield i Torres Vedras, Portugal, er lille. Flores Lufthavn (Aeroporto das Flores), i Santa Cruz das Flores har en terminal. Flyselskaber, der flyver til Santa Cruz das Flores fra Portugal, er SATA Air Acores osv. Direkte fly er tilgængelige fra enhver ø i Azorernes øhav. Der er en café, butikker, venteværelser, gratis Wi-Fi, en førstehjælpsstation og et apotek i terminalen. Der er pengeautomater til kontanthævninger og vekselkontorer i lufthavnen; dog, ligesom med andre lufthavne, er valutakursen ikke den bedste. Passagerer med begrænset mobilitet, som har brug for hjælp eller kørestole, skal fortælle deres flyselskab mindst 48 timer i forvejen om deres krav. Elevatorer, rulletrapper og bevægelige gangbroer kan findes overalt i lufthavnen.

Lufthavnen som ligger i kommunen Santa Cruz das Flores, i Azores-distriktet i Portugal. Lufthavnen ligger over havet ca. 112 fod/34 meter. et alternativt lufthavnsnavn er Flores Acores Airport, Flores Airport, Aeroporto das Flores. Andre lufthavne i nærheden er Corvo Airport. – er de nærmeste større byer. Hvis du planlægger eller skal flyve til og fra og bruger Flores Airport, finder du information om lufthavn info, kort, kontaktoplysninger og vejr her. Nøjagtig information om hvor du afhenter og/eller afleverer din bil kan læses på ordrebekræftelsen/voucher. Forskellige biludlejningsfirmaer har deres eget kontor, hvor du afhenter nøgle og bil mv. Hotel Servi-flor, Dona Julia, Inatel Flores Og Ocidental er to vandrerhjem og hoteller i nærheden af ​​lufthavnen. Hvis du skal overnatte en nat. de ligger alle inden for 3 km.

Ligesom øen, den ligger på, er lufthavnen forholdsvis lille. Bus 12 stopper i nærheden af ​​lufthavnen og tager dig til øens kulturelle centrum. Taxaer er tilgængelige uden for ankomsthallen. Det tager cirka 20 minutter at køre til byens centrum. Privat shuttle i Santa Cruz kan bookes online.

Biludlejningsselskaber og billeje på Santa Cruz das Flores Lufthavn (FLW), Portugal

er de virksomheder, vi sammenligner i lufthavnen for at finde den bedste pris.

Lejebil Santa Cruz das Flores Lufthavn kundeanmeldelser & ratings