Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Pico Lufthavn

Sammenlign biludlejningsselskaber Pico Lufthavn

Bedste pris på billeje i Pico Lufthavn

Sammenligning af priser for biludlejning på Pico Lufthavn (Pico Airport, Aeroporto do Pico, flyveplads), IATA: PIX, ICAO: LPPI i Portugal. Alle priser inkluderer fri kilometer / kørselsstrækning, lufthavnsafgifter og nødvendige forsikringer, lokale skatter og afgifter. I nærheden er der virksomheder og biludlejningsfirmaer som Sixt, Hertz, Europcar, Avis, Thrifty, Budget mv. Søg og find billige lejebiler med autoportugal.dk.

Visa, Mastercard, Digicert

Ofte stillede spørgsmål om billeje Pico Lufthavn

Hvilke biludlejningsfirmaer ligger i nærheden af lufthavnen?

I nærheden af Pico Lufthavn er biludlejningsfirmaer som Avis Aeroporto på Bandeiras, Green Island Apt på Rua do Cachorro Bandeiras Açores Madalena, Europcar på Madalena, Sixt på Bandeiras osv.

Kan jeg reservere uden et kreditkort på Pico Lufthavn?

Ja. Du kan foretage en reservation uden et kreditkort. Bemærk, at selv hvis du vælger at betale med debitkort, bliver du på tidspunktet for afhentning på Pico Lufthavn nødt til at opgive et gyldigt kreditkort i førerens navn, da udlejningsagenten kræver et kreditkort, hvorfra de kan opkræve depositum for lejen. Accepterede kreditkort ved afhentning er MasterCard, Visa og i nogle tilfælde American Express.

Lej en bil i Pico Lufthavn

Billeje & biludlejning Pico LufthavnBiludlejning er en vigtig del af enhver lufthavn. Mens de fleste lufthavne ikke har en hånd med i driften af ​​biludlejning, giver de virksomheder og enkeltpersoner mulighed for at køre tjenesten til gavn for både rejsende og turister. Dette er præcis situationen i Pico Lufthavn.

Biludlejningsfirmaerne, der har kontorer i Pico Lufthavn, omfatter Autatlantis, Oasis, Ilha Verde, samt de store navne som Avis, Hertz og Europcar. Andre lokale biludlejningsfirmaer i lufthavnen omfatter Tropical Rent A Car og Auto Ramalhense Rent A Car. I alt er der omkring ti forskellige biludlejningsvirksomheder i Pico Lufthavn. Mens tilbuddene fra hvert biludlejningsfirma er forskellige, kan du leje mange almindelige biler fra dem alle. For eksempel kan du leje biler af forskellige kvaliteter, mærker og modeller fra hvert af biludlejningsselskaberne. Således, hvad enten det er en SUV, en minivan, en jeep, en luksusbil eller en varevogn, vil du finde din bil hos alle biludlejningsfirmaerne i lufthavnen. Du kan ligeledes anmode om specielle funktioner såsom barnesæder, tagbøjler og lignende til dine biler.

Vi har nem og sikker booking af biludlejning på nettet og online. Søg efter lejebil der skal afhentes ved Pico Airport. Søg i søgefeltet efter det sted, du ønsker, og vælg fra listen. Biludlejning, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger samt gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Autoportugal.dk lister priser fra virksomheder, som er sikre og kvalitetssikrede, så der ikke er nogle problemer, når du ankommer. Lufthavnsnavnet er IATA: PIX og ICAO: LPPI. Det er altid værd at sammenligne, før du bestiller. Små lokale virksomheder kan have rigtig gode priser. Vi sammenligner biludlejningspriser og biludlejning fra flere firmaer på Pico Lufthavn i -, Portugal og finder de bedste priser på udlejningsbiler. de nærmeste feriesteder er Madalena 8 km, Horta 16 km og Ribeira Grande 23 km. Også envejsleje (one way) og envejs hvor du afhenter bilen her og forlader der. Vi hos autoportugal.dk sammenligner disse selskaber med Portugal: Green Island Apt på Rua do Cachorro Bandeiras Açores Madalena, Europcar på Madalena, Sixt på Bandeiras, Avis Aeroporto på Bandeiras. Sammenlign leje for en dag, langsigtet, et år, en hel måned, uge, weekend eller det antal dage, du ønsker. Mellemstørrelse, kompakt, mini, stationcar, stasjonsvogn, kombibiler, familiebiler, luksus, sportsvogn, knallert, suv, jeep, 4×4, cabriolet, fuldstørrelse, 9-sæders minivan, minibus, Økonomi, 5-sæders minivan, minibus, premium, 7-sæders minivan, minibus, standard, lastvogn, flyttevogn, minivan, minibus og automatiserede biler er biltyper og modeller som autoportugal.dk sammenligner priser på.

Om Pico Lufthavn, oplysninger og fakta. Lufthavnen ligger i kommunen São Roque do Pico, i distriktet Azores i Portugal. Pico Lufthavn er trods sin lille størrelse lufthavnen for øen Pico, som er en af ​​de mest populære øer på Azorerne. Ifølge statistik fra ANA er lufthavnen den 9. travleste lufthavn i hele Portugal og den 4. travleste i Azorerne-regionen.

Pico Lufthavn er lille og har ikke mange faciliteter. Det har kun én terminal med ankomst- og afgangshal. Pico Lufthavn har en Santander-hæveautomat, en café, der serverer drinks, og et turistkontor, hvor du kan få al den nødvendige information om øen. Der er også en rejse toldfri butik, hvor du kan få souvenirs og magasiner. Butikken hedder Flight LK 777 og der er ikke ret langt fra parkeringspladsen, hvor man kan parkere sine biler gratis.

Lufthavnen ligger ca. 109 fod/33 meter over havet. Horta Airport, São Jorge Airport og Graciosa Airport er i nærheden af ​​andre lufthavne. et alternativt lufthavnsnavn er Aeroporto do Pico, Pico Airport. Horta 16 km (ca 6600 indb), Madalena 8 km (ca 6100 indb) og Ribeira Grande 23 km (ca 5200 indb) er nærliggende større byer og lokalsamfund. Indkvartering og hoteller i nærheden af ​​lufthavnen er f.eks. Baia da Barca Apartamentos Turisticos Og Caravelas. Alle hoteller ligger inden for 3 km fra terminalerne. Har du planer eller skal flyve til og fra, og anvende Pico Airport, finder information om vejr, kort, lufthavn info og kontaktoplysninger her. Mere info om hvor du f.eks afhenter og afleverer din udlejningsbil vises på voucheren. Forskellige virksomheder har deres eget kontor, hvor du henter nøgle mv.

Transport rundt på øen

Udover udlejningsbiler er der andre transportmidler rundt om på øen. For eksempel er der taxaer uden for lufthavnens ankomsthal, som tager rejsende fra lufthavnen til byens centrum. Busser kører fra lufthavnen til byens centrum. Disse busser er sjældne, og køreplanen for bussen ændrer sig meget. Busserne er ikke pålidelige, og du bør nøjes med taxaerne, hvis du ikke vil bruge en biludlejning.

Nærliggende destinationer, Pico Lufthavn

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje São Jorge Lufthavn, Sammenligne lejebiler Horta Lufthavn og Lejebiler Graciosa Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Horta, Billeje Madalena og Lej en bil Velas. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Ponta Delgada, Biludlejning Lagoa og Billige lejebiler Angra do Heroísmo.

Biludlejningsselskaber og billeje på Pico Lufthavn (PIX), Portugal

For at finde den bedste pris sammenligner autoportugal.dk følgende virksomheder i .

Lejebil Pico Lufthavn kundeanmeldelser & ratings