Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Alcochete

Sammenlign biludlejningsselskaber Alcochete

Bedste pris på billeje i Alcochete

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Alcochete, distriktet Setúbal, Portugal. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autoportugal.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Visa, Mastercard, Digicert

De bedste tips til billeje i Alcochete

 1. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Alcochete.
 2. Du kan bestille og leje din bil i Alcochete og returnere den et andet sted (one-way).
 3. Søg og bestil i god tid i Alcochete, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom GPS, tagbøjler, anhængertræk, babyautostol, selepude og børnesæde osv.
 4. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autoportugal.dk og finde de bedste tilbud.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.

Hvorfor skal du bestille en bil i Alcochete hos Autoportugal.dk!

 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Alcochete. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autoportugal.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.

Billig biludlejning i Alcochete - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Alcochetes rejsecentre, togstationer (Lisbon Orient Station, Moscavide, Braço de Prata, Sacavem, Baixa da Banheira og Lavradio) og lufthavne som Lisbon Humberto Delgado Lufthavn, Alverca Lufthavn, Cascais Municipal Aerodrome og Sines Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner. Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Alcochete, Portugal. Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. I Setúbal er biludlejningsselskaber og virksomheder som Club Náutico på Avenida Dom Manuel I, Viagem no Passado på Avenida Doutor José Grilo Evangelista.

Alcochete er beliggende i kommunen Alcochete, Setúbal distriktet, Portugal og er en by. Er centralt beliggende i området. Er den 27. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Portugals 224. største by. Mindre landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Póvoa de Santo Adrião, Costa de Caparica, Samora Correia, Porto Salvo, Alhos Vedros, Montemor-o-Novo, Beato António, São Francisco, Samouco, São Gabriel, Quinta da Rota og Atalaia. Har omkring 9 700 (2015) indbyggere. de omkringliggende større byer, rejsemål er Lissabon (ca 517800 indb), Amadora (ca 178900 indb), Setúbal (ca 117100 indb) og Queluz (ca 103400 indb). Byen ligger omkring 11 m over havets overflade. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Alcochete. Moscavide, Olivais, Encarnação og Metro Aeroporto Lisboa er metrostationer nær byens centrum. Oriente og Terminal Aeroporto Lisboa er stop og busstationer i nærheden af ​​byen. Få også tips om lokale virksomheder.

Forslag og tips til at gøre i Alcochete, attraktioner, steder, begivenheder, museer, oplevelser, aktiviteter og tips om destinationer til at besøge under dit besøg. Quinta dos Ingleses er historiske ruiner af bygninger og objekter værd at se og studere. ASL Tomé Sociedade Vinícola, Sivipa – Sociedade Vinícola, Venâncio Costa Lima Sucessores, Wine Ventures – Quinta da Romeira og Quinta do Piloto er nærliggende vinmarker og vinproducenter. Golfrejse og billeje? Clube de Golfe do Paço do Lumiar 18 km, Palmela Village 20 km og Academia de Golfe de Lisboa 18 km er et par golfbaner beliggende i nærheden af byen.

Tag et kig på statuer og monumenter af historiske personer og begivenheder som Statue Dom Manuel I og Padrão alusivo a D. Manuel I. Largo da Misericórdia, Largo João da Horta, Largo António dos Santos og Largo Cel. Ramos da Costa er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende. Få et overblik over hele byen? Marginal da Moita og Cais de Aldeia Galega ligger i gåafstand fra byens centrum. Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Have Avenida Dom Manuel Primeiro. Shopping i et indkøbscenter? Kan gøres på Freeport Lisboa Fashion Outlet! En dag til at slappe af og solbade på stranden, kan gøres på f.eks. Praia do Samouco, Praia dos Moinhos og Praia de Alcochete. de er alle tæt på byen.

Kirke Nossa Senhora da Vida og Sognekirke Alcochete er fine katedraler og kirker i nærheden. Kommunalmuseet Alcochete – Núcleo Sede ligger tæt på byens centrum. En dag på Alcochetes museum og kunstgallerier? Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Lissabon Oceanarium (Oceanário de Lisboa), KidZania og Parque Aventura Sniper. Tropicarium, zoo, zoologiske haver, akvarium og terrarium beliggende i og omkring byen er Oceanário de Lisboa, Noras da Quinta das Torres og Lissabon Zoo (Jardim Zoológico de Lisboa). Skal I se på eksotiske dyr? Oplev lokal kultur i et amfiteater, Praça de Touros de (Tyrefægterarena) Alcochete ligger tæt på byen. Coreto de Alhos Vedros ligger tæt ved, hvis du er interesseret i områdets spændende historie og arkæologi.

Nærliggende destinationer, Alcochete

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Lissabon-Portela Lufthavn, Billeje Alverca Lufthavn, Søg efter billeje i Cascais-Tejo Lufthavn og Sines Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Sammenligne lejebiler Montijo, Lejebiler Moita, Biludlejning Lavradio, Moscavide e Portela og Olivais. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Setúbal, Lej en bil Amora, Billige lejebiler Corroios, Barreiro og Sesimbra.

Biludlejningsselskaber i Alcochete, Portugal

Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i regionen, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Lissabon Humberto Delgado Portela de Sacavém Lufthavn, Alverca Lufthavn, Cascais-Tejo Lissabon Tires Lufthavn og Sines Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Alcochete kundeanmeldelser & ratings