Bedste pris på billeje i Baião

Sammenlign priser på biludlejning i byen Baião, distriktet Porto, Portugal med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autoportugal.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Baião

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Baião - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Baião i Portugal.

Biludlejning på Baiãos jernbanestationer (Ermida, Marco de Canaveses, Pala og Senhora da Livração), rejsecentre og lufthavne som Vila Real Lufthavn, Viseu Lufthavn og Francisco de Sá Carneiro Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Dollar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Flizzr, Europcar, InterRent, Autoclick, Goldcar, Sixt, Firefly, Enterprise, Keddy By Europcar, Hertz, Thrifty, Alamo, Surprice, Budget, Payless, National, Avis.

Baião er en by i kommunen Baião, Porto distriktet, Portugal. Er centralt beliggende i området. 20. største by i form af beboere i regionen og Portugals 93. største by. Har omkring 20 500 (2015) indbyggere. Byen ligger omkring 577 m over havets overflade. Uanset om du kun besøger Baião i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Små landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Vilar do Paraíso, Valbom, Arcozelo, Canelas, Santo Tirso, Campelo, Passos, Penaventosa og Prado. de omkringliggende større byer, rejsemål er Porto (ca 249600 indb), Braga (ca 121400 indb), Vila Nova de Gaia (ca 70800 indb) og Felgueiras (ca 58100 indb). Nærliggende busstoppesteder og busstationer er Rodonorte – Amarante Bus Terminal, der ligger inden for gåafstand. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Baião.

Anbefalinger og tips om aktiviteter, oplevelser, museer, attraktioner, events, steder og destinationer i Baião, som du kan besøge under dit ophold. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Golfe de Amarante 13 km. En dag på byens museum og kunstgallerier? Disse er placeret i den centrale del af byen: Núcleo de Arqueologia – Kommunalmuseet Baião. Quinta & Casa das Hortas, Vitimarante, Quinta Miradouro dos Dízimos, Quinta de Silvoso, Quinta de São Bernardo, Quinta de São Pedro og Chapeleiro Vinho Verde er nærliggende vinmarker og vinproducenter.

Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Parque Aquático de Amarante og Magikland. Miradouro de São Silvestre Cimo do Douro og Miradouro da Boa Vista er inden for gåafstand af byens centrum for at få et overblik over hele byen. Park Praia Fluvial de Fraga do Rio og Jardim Dr. José Teixeira da Silva er smukke grønne områder, parker og plantager, hvis du ønsker at tage det roligt og tage en kop kaffe i græsset. Sognekirke er fine katedraler og kirker i nærheden. Slot Lamego og Slot Penajóia er nye som gamle fine slotte at se, og er beliggende i byens centrum.

Besøg disse interessante historiske ruiner og steder, Meco – Marco Geodésico do Monte de Santiago ou Ladário. Hvorfor ikke besøge Kommunal Auditorium Baião, for at opleve og se musik, teater og shows i nærheden af Baião. Praça Dom Manuel de Castro er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende. Har I lyst til at se en sport/kamp eller koncert? I nærheden af byen ligger Stadion Prenhô. Se måske en lokal fodboldkamp?

Nærliggende destinationer, Baião

Billeje i lufthavne i nærheden: Vila Real Lufthavn, Viseu Lufthavn, Porto Lufthavn, Braga Lufthavn og Chaves Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Marco de Canavezes, Amarante, Perafita, Lamego og Peso da Régua. Lej en bil i byer i regionen: Porto, Vila Nova de Gaia, Felgueiras, Rio Tinto og Ermesinde.

Biludlejningsselskaber i Baião, Portugal

I regionen ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Vila Real Douro Lufthavn, Viseu Gonçalves Lobato Lufthavn, Porto Francisco Sá Carneiro Lufthavn, Braga-Palmeira Lufthavn og Chaves Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Baião kundeanmeldelser & ratings