Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Beja

Sammenlign biludlejningsselskaber Beja

Bedste pris på billeje i Beja

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Beja, distriktet Beja, Portugal. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Nærliggende ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Budget, Sixt, Hertz, Thrifty, Avis, Europcar. Alle priser på autoportugal.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.

De bedste tips til billeje i Beja

 1. Du kan bestille og leje din bil i Beja og returnere den et andet sted (one-way).
 2. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autoportugal.dk og finde de bedste tilbud.
 3. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Beja.
 4. Søg og bestil i god tid i Beja, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom selepude, GPS, tagbøjler, babyautostol, anhængertræk og børnesæde osv.

Hvorfor skal du bestille en bil i Beja hos Autoportugal.dk!

 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autoportugal.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Beja. Kundesupport, tilgængelig 24/7.

Billig biludlejning i Beja - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Beja, Portugal. Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet.

Billeje på Bejas lufthavne som Beja Lufthavn og Sines Lufthavn, togstationer (Beja, Represa, São Matias, Baleizão og Santa Vitória do Ervidel) og rejsecentre osv. Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte. Guerin på Rua do Empresário N 3, Hertz på Rua do Progresso N4 Stand Botelho & Filho, Europcar på Rua de Luiz de Camões 41 er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet.

Om byen Beja (Conistorgis), som er beliggende i delen Beja, distriktet Beja, Portugal. Er regionens amtssæde. 1. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Portugals 38. største by. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Moura (ca 9400 indb), Almodôvar (ca 7400 indb) og Mértola (ca 7300 indb) er større nabobyer. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Grândola, Moura, Alcácer do Sal, Almodôvar, Mértola, Reguengos de Monsaraz, Serpa, Neves, Boa Vista, Santa Clara de Louredo, Penedo Gordo og São Brissos. Byen ligger omkring 286 m over havets overflade. En by på omkring 34 800 (2015) indbyggere. Busstationer og busstoppesteder i nærheden af ​​byen er Terminal bus station og taxa station i Beja. Få også tips om lokale virksomheder.

Forslag til attraktioner, museer, aktiviteter, events, oplevelser, steder og destinationer, der kan være værd at besøge under din rejse til Beja. Hvis du er ivrig efter at besøge et museum, kan du vælge mellem Museu Regional de Beja, Museu Botânico, Museu Jorge Vieira – Casa das Artes og Museum Farmácia, disse er inden for gåafstand af byens centrum. Fine kirker eller katedraler beliggende på en kort afstand er Kirke Santo Amaro, Kirke Santa Maria og Kirke Salvador. Tag et kig på statuer og monumenter af historiske personer og begivenheder som Monument til Prisioneiro Político Desconhecido, Statue af Bandeirante Antonio Raposo Tavares, Statue af Rainha Dona Leonor og Memorial al-Mu’tamid. Praça da Republica, Largo dos Duques de Beja, Largo de São Joao og Praça Diogo Fernandes er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende.

Nærliggende destinationer, Beja

Billeje i lufthavne i nærheden: Lej en bil Beja Lufthavn, Sammenligne lejebiler Sines Lufthavn og Søg efter billeje i Faro Algarve Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Billige lejebiler Mértola, Biludlejning Vidigueira, Lejebiler Aljustrel, Vila Nova de Milfontes og Penedo Gordo.

Biludlejningsselskaber i Beja, Portugal

I regionen er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Beja Alentejo Lufthavn og Sines Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Beja kundeanmeldelser & ratings