Bedste pris på billeje i Vila Nova de Milfontes

Sammenlign priser på biludlejning i byen Vila Nova de Milfontes, distriktet Beja, Portugal med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autoportugal.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Vila Nova de Milfontes

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Vila Nova de Milfontes - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Vila Nova de Milfontes i Portugal.

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Vila Nova de Milfontess jernbanestationer rejsecentre og lufthavne som Sines Lufthavn, Portimão Lufthavn og Beja Lufthavn og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Porto de Pesca das Barcas. Europcar på Br Maria da Graca Centro Com Rua Custódio Brás Pacheco Lt 3 er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler.

Vila Nova de Milfontes er beliggende i kommunen Odemira, Beja distriktet, Portugal og er en by. Er den 13. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Portugals 482. største by. Små landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Sines, Grândola, Santo André, Santiago do Cacém, Aljezur, Odemira, Monchique, Alagoachos, Pousadas, Brunheiras, Foros da Pereira og Malhadinhas. Beliggende omkring 22 meter over havoverfladen. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Portugal og Odemira. Der bor ca. 4 400 (2015) indbyggere i byen. de omkringliggende større byer, rejsemål er Portimão (ca 38500 indb), Lagos (ca 18800 indb), Sines (ca 12800 indb) og Silves (ca 10900 indb). Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Odemira.

På besøg og turist i Vila Nova de Milfontes? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. Arcanjo Statue er spændende statuer og monumenter af berømte mennesker og begivenheder. Indkøbscentre såsom Cantinho dos bolinhos er tæt på, hvis du har lyst til shopping. En dag til at slappe af og solbade på stranden, kan gøres på f.eks. Praia do Carreiro das Fazendas, Praia da Angra do Navio de Trigo, Praia do Farol, Praia do Porto das Barcas, Praia da Angra da Cerva, Praia do Patacho, Praia da Franquia og Praia das Furnas. de er alle tæt på byen.

Campo de Futebol do Clube Desportivo Praia Milfontes er tæt, hvis du ønsker at se sport eller se en kamp. Vil i tilbringe en dag at se på dyr? Zoo, akvarium, tropikvarium, terrarium og nærliggende zoologiske haver er Castelo-do-Burro. Tæt ved er interessante forter, slotte og fæstninger såsom, Fort og slot São Clemente. Kirke Nossa Senhora da Graça er fine katedraler og kirker i nærheden. Shop og gør fund lokalt på Marked freguesia, markeder, der er tæt på og værd at se.

Nærliggende destinationer, Vila Nova de Milfontes

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Sines Lufthavn, Portimão Lufthavn og Beja Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Lejebiler Porto Covo, Sines, Odeceixe, Aljezur og Aljustrel. Lej en bil i byer i regionen: Lej en bil Beja, Mértola, Vidigueira, Aljustrel og Penedo Gordo.

Biludlejningsselskaber i Vila Nova de Milfontes, Portugal

For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Avis, Hertz, Europcar og Budget. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Sines Lufthavn, Portimão Lufthavn og Beja Alentejo Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Vila Nova de Milfontes kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (56 stemmer, gennemsnit: 4,50 ud af 5)