Bedste pris på billeje i Porto Covo

Prissammenligning på biludlejning i byen Porto Covo, distriktet Setúbal, Portugal online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoportugal.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Porto Covo

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Porto Covo - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Porto Covo i Portugal. Biludlejning på Porto Covos jernbanestationer, rejsecentre og lufthavne som Sines Lufthavn, Beja Lufthavn og Portimão Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Centralt i Porto Covo beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Autoclick, Surprice, Sixt, Europcar, Firefly, Avis, National, Hertz Dream Collection, Goldcar, Rhodium, Payless, Budget, Enterprise, Thrifty, Hertz, Dollar, Flizzr, Alamo, InterRent, Keddy By Europcar mv.

Porto Covo er beliggende i kommunen Sines, Setúbal distriktet, Portugal og er en by. Er den 39. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Portugals 694. største by. Der bor ca. 1 400 (2015) indbyggere i byen. Sines, Grândola, Santo André, Alcácer do Sal, Santiago do Cacém, Aljezur, Odemira, Incenso, Tanganheira, Arneiro Branco og Sonega er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Byen er ca. 31 m. over havoverfladen. Nærliggende andre større byer er Sines (ca 12800 indb), Grândola (ca 10700 indb), Santo André (ca 10600 indb) og Alcácer do Sal (ca 9200 indb). Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Portugal og Sines. Få også tips om lokale virksomheder.

Ophold i lang tid i Porto Covo? Her er forslag til museer, aktiviteter, begivenheder, attraktioner, oplevelser, destinationer og steder, der kan være værd at besøge under din rejse. Hvis i har lyst til at nyde udsigten, er Miradouro da Praia Vasco da Gama centrale udsigtspunkter. Kirker eller katedraler, Kirke Porto Covo i nærheden. Marked Municipal Porto Côvo er markeder og basarer for handel på torvemarkede.

Largo Marquês de Pombal er centrale torve eller store åben pladser der er værd at se, og ligger i nærheden. Vil i tilbringe en dag at se på dyr? Zoo, akvarium, tropikvarium, terrarium og nærliggende zoologiske haver er Badoca Safari Park. Tæt ved er interessante forter, slotte og fæstninger såsom, Fort Ilha do Pessegueiro og Forte Pessegueiro. Lyst til at tage det roligt og finde en strand for svømning og sol? Praia da Cerca Nova, Praia do Seizal, Praia dos Buizinhos, Praia do Banho, Praia do Espingardeiro og Praia Pequena ligger i nærheden.

Nærliggende destinationer, Porto Covo

Billeje i lufthavne i nærheden: Lejebiler Sines Lufthavn, Beja Lufthavn og Portimão Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Billeje Sines, Vila Nova de Milfontes, Odeceixe, Aljustrel og Comporta. Lej en bil i byer i regionen: Billige lejebiler Setúbal, Amora, Corroios, Barreiro og Sesimbra.

Biludlejningsselskaber i Porto Covo, Portugal

Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i regionen, Avis, Hertz, Europcar og Budget. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Sines Lufthavn, Beja Alentejo Lufthavn og Portimão Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Porto Covo kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (56 stemmer, gennemsnit: 4,50 ud af 5)