Bedste pris på billeje i Sines

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Sines, distriktet Setúbal, Portugal. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. I byen er der biludlejningsfirmaer og virksomhederne Hertz, Europcar, Avis, Budget, Sixt, Thrifty mv. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autoportugal.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Sines

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Sines - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Siness rejsecentre, togstationer (Ortiga og Santiago) og lufthavne som Sines Lufthavn, Beja Lufthavn og Portimão Lufthavn og færge terminaler og havne (Porto de Sines, Porto de Recreio de Sines og Porto de Pesca). Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Sines i Portugal. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Avis på Avenida General Humberto Delgado 23 A R C, Europcar på Avenida General Humberto Delgado 39, Guerin på Litoral Motors Lda Zona Industrial Ligeira 2 Lote 16, Emviagem på Zona Industrial Ligeira 2 Rua 3 Lote 1026 er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler.

Sines (Sines Municipality) er beliggende i kommunen Sines, Setúbal distriktet, Portugal og er en by. Er centralt beliggende i området. Er den 21. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Portugals 159. største by. Byen ligger omkring 40 m over havets overflade. Grândola, Santo André, Alcácer do Sal, Quinta do Anjo, Santiago do Cacém, Aljezur, Odemira, Rua José Pacheco, Ribeira de Moinhos, Bebeda de Cima og Palhota er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Nærliggende andre større byer er Sesimbra (ca 41100 indb), Grândola (ca 10700 indb) og Santo André (ca 10600 indb). Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Har omkring 12 800 (2015) indbyggere. Busstationer og busstoppesteder i nærheden af ​​byen er Terminal bus station og taxa station i Santo Andre. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Sines.

Forslag til attraktioner, museer, aktiviteter, events, oplevelser, steder og destinationer, der kan være værd at besøge under din rejse til Sines. Historiske steder og arkæologiske udgravninger i nærheden er Casa onde terá nascido Vasco da Gama og Centro Histórico Sines. Cemitério Romano er interessante antikke relikvier, kulturelle monumenter, fortidsminder og ældre huse nær Sines. Få et overblik over hele byen? Miradouro da Praia Vasco da Gama ligger i gåafstand fra byens centrum. Skønne og smukke grønne områder, parker og plantager Have República, værd at se. For at se og opleve fodbold, sport og koncerter, er der Stadion Municipal de Sines.

Moder Kirke Salvador er fine katedraler og kirker i nærheden. Badoca Safari Park er nærliggende tropikvarium, tropisk hus, zoo, akvarium, zoologisk have og terrarium. Lyst til at tage det roligt og finde en strand for svømning og sol? Praia Vasco da Gama, Praia da Lagoa, Praia Grande, Praia de Morgavel, Praia de Vale Figueiros og Praia de São Torpes ligger i nærheden. Marked Municipal de Sines er markeder og basarer for handel på torvemarkede.

Slot Sines er nye som gamle fine slotte at se, og er beliggende i byens centrum. Sines Arts Center og Museum Sines -Casa de Vasco da Gama ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier?

Nærliggende destinationer, Sines

Billeje i lufthavne i nærheden: Billige lejebiler Sines Lufthavn, Beja Lufthavn, Portimão Lufthavn, Lissabon-Portela Lufthavn og Cascais-Tejo Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Lej en bil Porto Covo, Vila Nova de Milfontes, Comporta, Alcácer do Sal og Sesimbra. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Setúbal, Amora, Corroios, Barreiro og Sesimbra.

Biludlejningsselskaber i Sines, Portugal

I regionen ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Sines Lufthavn, Beja Alentejo Lufthavn, Portimão Lufthavn, Lissabon Humberto Delgado Portela de Sacavém Lufthavn og Cascais-Tejo Lissabon Tires Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Sines kundeanmeldelser & ratings