Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Bragança

Sammenlign biludlejningsselskaber Bragança

Bedste pris på billeje i Bragança

Sammenlign priser på biludlejning i byen Bragança, distriktet Bragança, Portugal med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Nærliggende ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Hertz, Budget, Thrifty, Europcar, Sixt, Avis. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autoportugal.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor skal du bestille en bil i Bragança hos Autoportugal.dk!

 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autoportugal.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.

De bedste tips til billeje i Bragança

 1. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 2. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autoportugal.dk og finde de bedste tilbud.
 3. Du kan bestille og leje din bil i Bragança og returnere den et andet sted (one-way).
 4. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Bragança.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.

Billig biludlejning i Bragança - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Bragança i Portugal. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Biludlejning på Braganças rejsecentre, togstationer og lufthavne som Braganca Lufthavn og Chaves Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner. For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Flávia på Avenida das Forças Armadas, Guerin på Expressglass Av das Cantarias N8 R C, Europcar på Rot do Lavrador 52 Lj 2 R C Esq Zona da Braguinha.

Om byen Bragança, som er beliggende i delen Bragança Municipality, distriktet Bragança, Portugal. Er regionens amtssæde. 1. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Portugals 40. største by. Uanset om du kun besøger Bragança i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Har omkring 34 400 (2015) indbyggere. Byen er ca. 673 m. over havoverfladen. Nærliggende andre større byer er Mirandela (ca 12500 indb), Vinhais (ca 9100 indb), Miranda do Douro (ca 7500 indb) og Macedo de Cavaleiros (ca 6600 indb). Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Mirandela, Vinhais, Miranda do Douro, Macedo de Cavaleiros, Valpaços, Loreto, Santa Apolónia, Cabeça Boa og Samil. Busstationer og busstoppesteder i nærheden af ​​byen er Busstation og taxa station i Bragança. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Bragança Municipality.

Tips og forslag til steder, begivenheder, aktiviteter, museer, attraktioner, oplevelser og tips om destinationer at besøge under dit besøg på Bragança. Kig på gamle historiske ruiner, såsom Santo Amaro. Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Parque Natural de Montesinho, Bypark do Fervença, Have Avenida João da Cruz og Park Castelo. Slot Bragança og Slot Vinhais Torreão er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Bragança.

Bragança Shopping er indkøbscentre i byen, hvis du er ivrig efter at shoppe og handle. Statuer og monumenter af interessante historiske begivenheder og mennesker som Pelourinho de Bragança. Besøg fine centrale torve og store åbne pladser? Praça Camões, Praça da Sé og Praça Cavaleiro Ferreira er tæt på. Er du interesseret i historie og arkæologi? I nærheden ligger følgende steder der kunne være interessante: Domus Municipalis. Castro de Sacóias er fascinerende arkæologiske udgravninger, gamle bygninger, antikke relikvier og kulturelle erindringer i nærheden af byen. Museu Militar de Bragança, Centro de Fotografia George Dussaud, Centro Ciência Viva de Bragança, Museu Ibérico da Máscara e do Traje og Museum Abade de Baçal ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? Kirke Meixedo, Katedral Bragança, Kirke São Vicente og Kirke Sé er fine katedraler og kirker i nærheden.

Nærliggende destinationer, Bragança

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Bragança Lufthavn, Billeje Chaves Lufthavn og Søg efter billeje i Vila Real Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24-48 timer før bilen skal afhentes i Bragança. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Mirandela, Lej en bil Macedo de Cavaleiros og Billige lejebiler Mogadouro.

Biludlejningsselskaber i Bragança, Portugal

Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i regionen, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Bragança Lufthavn og Chaves Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Bragança kundeanmeldelser & ratings