Bedste pris på billeje i Mirandela

Prissammenligning på biludlejning i byen Mirandela, distriktet Bragança, Portugal online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoportugal.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Mirandela

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Mirandela - Sammenlign priser før du bestiller!

Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Mirandela, Portugal.

Biludlejning på Mirandelas jernbanestationer (Mirandela, Romeu og Cortiços), rejsecentre og lufthavne som Chaves Lufthavn, Vila Real Lufthavn og Braganca Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. I Bragança er biludlejningsselskaber og virksomheder som Flávia på Avenida Comunidades Europeias 215, Europcar på Avenida Bombeiros Voluntários 72.

Mirandela (Mirandella) er en by beliggende i kommunen Mirandela, Bragança distriktet, Portugal. Er centralt beliggende i området. 2. største by i form af beboere i regionen og Portugal 165. største by. En by på omkring 12 500 (2015) indbyggere. Bragança (ca 34400 indb), Custoias (ca 19400 indb), Chaves (ca 17500 indb) og Vila Real (ca 17000 indb) er større nabobyer. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Mirandela. Byen er ca. 215 m. over havoverfladen. Mindre landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Alijó, Vinhais, Torre de Moncorvo, São João da Pesqueira, Vila Nova de Foz Côa, Macedo de Cavaleiros, Golfeiras, Bronceda, Vila Nova das Patas, Freixedinha og Vale de Madeiro. Central de Camionagem er busstationer og stopper tæt på byen. Få også tips om lokale virksomheder.

Forslag og tips til at gøre i Mirandela, attraktioner, steder, begivenheder, museer, oplevelser, aktiviteter og tips om destinationer til at besøge under dit besøg. Herregårde og paladser værd at se i nærheden Mirandelas centrum er Palads Távoras. Alle inden for gåafstand. de mest interessante haver i centrum er Park Palads Távoras. Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Park Império, Parque Luciano Cordeiro og Park Ribeira de Carvalhais. Shop og gør fund lokalt på Marked Municipal, markeder, der er tæt på og værd at se.

Museum Arte Sacra da Santa Casa da Misericórdia de Mirandela og Museu Municipal Armindo Teixeira Lopes ligger tæt på byens centrum. En dag på Mirandelas museum og kunstgallerier? Kirke Misericórdia de Mirandela, Kirke Nossa Senhora de Encarnação og Kirke São Bento er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden. Besøg fine centrale torve og store åbne pladser? Praça 5 de Outubro, Praça Município og Praça do Marked er tæt på.

Nærliggende destinationer, Mirandela

Billeje i lufthavne i nærheden: Chaves Lufthavn, Vila Real Lufthavn, Bragança Lufthavn, Viseu Lufthavn og Braga Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Macedo de Cavaleiros, Alijó, Chaves, Mogadouro og Custoias. Lej en bil i byer i regionen: Bragança, Macedo de Cavaleiros og Mogadouro.

Biludlejningsselskaber i Mirandela, Portugal

For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Chaves Lufthavn, Vila Real Douro Lufthavn og Bragança Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Mirandela kundeanmeldelser & ratings