Bedste pris på billeje i Guarda

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Guarda, distriktet Guarda, Portugal. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Centralt beliggende er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Sixt, Budget, Hertz, Thrifty, Avis, Europcar mv. Alle priser på autoportugal.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Guarda

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Guarda - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Guarda i Portugal.

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Guardas jernbanestationer (Guarda) rejsecentre og lufthavne som Viseu Lufthavn og Vila Real Lufthavn. I Guarda er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Guerin på Avenida Cidade de Salamanca Lote 5 N 86 A, Litocar Opel på Parque Industrial da Lote 30, Litocar Nissan på Parque Industrial da Lote 30, Litocar Renault på Parque Industrial da Lote 30, Litocar Honda på Parque Industrial da Lote 30, Europcar på Avenida Cidade de Salamanca 84 A, Litocar Dacia på Parque Industrial da Lote 30 mv.

Guarda er en by i kommunen Guarda Kommune, Guarda distriktet, Portugal. Er regionens amtssæde. 1. største by i form af beboere i regionen og Portugals 47. største by. Sequeira (ca 28500 indb), Viseu (ca 26400 indb), Custoias (ca 19400 indb) og Covilhã (ca 17600 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Guarda. I byen bor ca. 32 100 (2015). Mindre landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Moimenta da Beira, Fundão, Rio de Loba, Abraveses, Mangualde, Vila Nova de Foz Côa, Seia, Alfarazes, Galegos, Cubo, Carapito og Sabugal. Byen er ca. 1008 m. over havoverfladen. Få også tips om lokale virksomheder.

Ophold i lang tid i Guarda? Her er forslag til museer, aktiviteter, begivenheder, attraktioner, oplevelser, destinationer og steder, der kan være værd at besøge under din rejse. Kapel Mileu, Kirke S. Pedro, Katedral Guarda og Kirke São Vicente er fine katedraler og kirker i nærheden. Praça de Toiros S.Pedro do Jarmelo og Castro do Jarmelo er interessante ruiner af gamle bygninger og genstande. I byen er der interessante monumenter og statuer af berømte mennesker og begivenheder som Pelourinho da Guarda. Smukke store åbne pladser eller torve tæt ved er Praça do Município, Largo João de Almeida, Praça Luís de Camões og Largo de São João.

Har du lyst til en markedsplads? Byens markeder er for eksempel Marked Municipal. For at se og kigge på spændende historie og arkæologi, kan du besøge disse steder i nærheden: Cabeço das Fráguas og Centro histórico Guarda. Hvorfor ikke besøge Teater Municipal da Guarda, for at opleve og se musik, teater og shows i nærheden af Guarda. Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Jardim Municipal José de Lemos, Bypark do Rio Diz, Jardim dos Castelos og Park Cidade.

Tæt på centrum er Stadion Municipal. Se feriestedets forskellige hold spille eller har I lyst til fodbold? Eller se en koncert? Vinmarker og vinproducenter tæt ved, Botelha-garrafeira das Beiras. I centrum er der nye og gamle interessante slotte at se på, såsom Slot Guarda. Museum Guarda ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier?

Nærliggende destinationer, Guarda

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Viseu Lufthavn og Vila Real Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Sequeira, Custoias, Seia og Aguiar da Beira.

Biludlejningsselskaber i Guarda, Portugal

Centralt i Guarda beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Viseu Gonçalves Lobato Lufthavn og Vila Real Douro Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Guarda kundeanmeldelser & ratings