Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Oliveira do Hospital

Sammenlign biludlejningsselskaber Oliveira do Hospital

Bedste pris på billeje i Oliveira do Hospital

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Oliveira do Hospital, distriktet Coimbra, Portugal. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. I byen er der biludlejningsfirmaer og virksomhederne Europcar, Hertz, Budget, Avis, Thrifty, Sixt mv. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autoportugal.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Visa, Mastercard, Digicert

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.

Hvorfor skal du bestille en bil i Oliveira do Hospital hos Autoportugal.dk!

 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autoportugal.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Oliveira do Hospital. Kundesupport, tilgængelig 24/7.

De bedste tips til billeje i Oliveira do Hospital

 1. Du kan bestille og leje din bil i Oliveira do Hospital og returnere den et andet sted (one-way).
 2. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autoportugal.dk og finde de bedste tilbud.
 3. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 4. Søg og bestil i god tid i Oliveira do Hospital, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom børnesæde, babyautostol, GPS, anhængertræk, tagbøjler og selepude osv.

Billig biludlejning i Oliveira do Hospital - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Oliveira do Hospitals jernbanestationer (Oliveirinha-Cabanas, Carregal do Sal og Canas-Felgueira), rejsecentre og lufthavne som Viseu Lufthavn og Coimbra Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Oliveira do Hospital i Portugal. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Når du søger efter billeje, sammenligner vi disse biludlejningsfirmaer og selskaber: Litocar Renault på Avenida Zona Industrial Lote 19, Litocar Mitsubishi på Avenida Zona Industrial Lote 19, Maria C Ramos Fonseca på Avenida Doutor Francisco Sá Carneiro Lt 4 Coimbra, alle med lokale kontorer på stedet og i Coimbra.

Oliveira do Hospital er beliggende i kommunen Oliveira do Hospital, Coimbra distriktet, Portugal og er en by. Er centralt beliggende i området. Er den 17. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Portugals 448. største by. Tábua, Águeda, Santa Comba Dão, Lousã, Fundão, Gavinhos de Baixo, Vendas de Gavinhos, Fonte da Urgueira, Portela og São Paio de Gramaços er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. I byen bor der ca. 4 700 (2015). Coimbra (ca 106600 indb), Santo António dos Olivais (ca 38900 indb), Guarda (ca 32100 indb) og Sequeira (ca 28500 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Byen er omkring 508 m. over havoverfladen. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Portugal og Oliveira do Hospital. Få også tips om lokale virksomheder.

Tænker du på, hvad der er at lave og se i Oliveira do Hospital? Her er nogle forslag til aktiviteter, seværdigheder, museer, begivenheder, destinationer, steder og oplevelser, der kan være værd at besøge under din ferie. Besøg disse interessante historiske ruiner og steder, Ruinerne romanas da Bobadela. Slot Avô er nye som gamle fine slotte at se, og er beliggende i byens centrum. Kapel Sant’Ana og Igreja Matriz er fine katedraler og kirker i nærheden.

Nærliggende destinationer, Oliveira do Hospital

Billeje i lufthavne i nærheden: Biludlejning Viseu Lufthavn, Søg efter billeje i Coimbra Lufthavn, Lej en bil Vila Real Lufthavn og Monte Real Lufthavn. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler i Oliveira do Hospital. Billeje i nærliggende byer: Lejebiler Seia, Sammenligne lejebiler Arganil, Billeje Tondela, Covilhã og Viseu. Sammenlign antallet af dage, du ønsker, uge, weekend, lej for en dag, et år, en hel måned eller langsigtet i Oliveira do Hospital. Lej en bil i byer i regionen: Billige lejebiler Coimbra, Biludlejning Figueira da Foz, Søg efter billeje Santo António dos Olivais, Condeixa-a-Nova og Lousã.

Biludlejningsselskaber i Oliveira do Hospital, Portugal

Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i regionen, Avis, Hertz, Europcar og Budget. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Viseu Gonçalves Lobato Lufthavn og Coimbra Bissaya Barreto Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Oliveira do Hospital kundeanmeldelser & ratings