Bedste pris på billeje i Tondela

Sammenlign priser på biludlejning i byen Tondela, distriktet Viseu, Portugal med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autoportugal.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Tondela

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Tondela - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Tondela i Portugal. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Biludlejning på Tondelas jernbanestationer (Carregal do Sal, Oliveirinha-Cabanas og Canas-Felgueira), rejsecentre og lufthavne som Viseu Lufthavn, Coimbra Lufthavn og Vila Real Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Guerin på Rua Doutor António Marques da Costa N 390 er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet.

Tondela er beliggende i kommunen Tondela, Viseu distriktet, Portugal og er en by. Er centralt beliggende i området. Er den 8. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Portugals 254. største by. Byen er omkring 305 meter over havets overflade. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Portugal og Tondela. Coimbra (ca 106600 indb), Aveiro (ca 54200 indb) og Santo António dos Olivais (ca 38900 indb) er større nabobyer. En by på omkring 8 800 (2015) indbyggere. Gafanha da Nazaré, Esgueira, Tábua, Águeda, Oliveira de Azemeis, Santa Comba Dão, Carvalhal, Botulho, Molelos, Ermida og Valverde er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Busstationer og busstoppesteder i nærheden af ​​byen er Transdev. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Tondela.

Forslag til attraktioner, museer, aktiviteter, events, oplevelser, steder og destinationer, der kan være værd at besøge under din rejse til Tondela. Få et overblik over hele byen? Colina Verde ligger i gåafstand fra byens centrum. Skønne og smukke grønne områder, parker og plantager Bypark Tondela, værd at se. Tag et kig på statuer og monumenter af historiske personer og begivenheder som Fonte da Sereia. Besøg fine centrale torve og store åbne pladser? Largo República og Largo Prof. Dr. Anselmo Ferraz er tæt på. Marked Municipal de Tondela og Antigo Marked Municipal er markeder og basarer for handel på torvemarkede.

For at se og kigge på spændende historie og arkæologi, kan du besøge disse steder i nærheden: Anta da Arquinha da Moira. Tæt på centrum er Stadion João Cardoso. Se feriestedets forskellige hold spille eller har I lyst til fodbold? Eller se en koncert? Hvis du er ivrig efter at besøge et museum, kan du vælge mellem Museu Terra de Besteiros, disse er inden for gåafstand af byens centrum. Smag den lokale vin? Nærliggende vinmarker er Quinta de Lemos, Quinta Mendes Pereira, Quinta da Penseira, Quinta dos Três Rios, Adega Cooperativa de Silgueiros og Quintas de Sirlyn.

På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Montebelo Golfe 11 km. Musik, teater og shows i byen? Acert Theatre anbefales. Ligger inden for gåafstand. Kirker eller katedraler, Kirke Nossa Senhora Carmo og Sognekirke Tondela i nærheden.

Nærliggende destinationer, Tondela

Billeje i lufthavne i nærheden: Biludlejning Viseu Lufthavn, Coimbra Lufthavn, Vila Real Lufthavn og Porto Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Billeje Viseu, Oliveira do Hospital, Águeda, Sangalhos og Arganil. Lej en bil i byer i regionen: Biludlejning Viseu, Lamego og Moimenta da Beira.

Biludlejningsselskaber i Tondela, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Viseu Gonçalves Lobato Lufthavn, Coimbra Bissaya Barreto Lufthavn, Vila Real Douro Lufthavn og Porto Francisco Sá Carneiro Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Tondela kundeanmeldelser & ratings