Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Palmela

Sammenlign biludlejningsselskaber Palmela

Bedste pris på billeje i Palmela

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Palmela, distriktet Setúbal, Portugal. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Centralt beliggende findes biludlejningsselskaber og virksomheder som Thrifty, Avis, Sixt, Europcar, Hertz, Budget mv. Alle priser på autoportugal.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

De bedste tips til billeje i Palmela

 1. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autoportugal.dk og finde de bedste tilbud.
 2. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 3. Søg og bestil i god tid i Palmela, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom selepude, GPS, anhængertræk, børnesæde, babyautostol og tagbøjler osv.
 4. Du kan bestille og leje din bil i Palmela og returnere den et andet sted (one-way).

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.

Hvorfor skal du bestille en bil i Palmela hos Autoportugal.dk!

 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autoportugal.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Palmela. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.

Billig biludlejning i Palmela - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Palmela i Portugal.

Biludlejning på Palmelas rejsecentre, togstationer (Estação de Palmela, Venda do Alcaide, Setúbal og Estação Ferroviária do Pinhal Novo) og lufthavne som Lisbon Humberto Delgado Lufthavn, Alverca Lufthavn, Cascais Municipal Aerodrome og Sines Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner. I Palmela er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Guerin Setúbal på Caetano Retail Azinhaga Cruz de Peixe Setúbal, Guerin Centralra A på Azinhaga Cruz do Peixe Setúbal, Precision Driver Europe på Rua Maria Adelaide Rosado Pinto 5 Setúbal, Europcar Setubal på Avenida Independência das Colónias 13 Lj D Setúbal, Sadorent på Rua Camilo Castelo Branco 217 Setúbal, Alucar på Avenida General Daniel de Sousa 14 Setúbal mv.

Palmela er beliggende i kommunen Palmela, Setúbal distriktet, Portugal og er en by. Er centralt beliggende i området. Er den 18. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Portugals 128. største by. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Póvoa de Santo Adrião, Costa de Caparica, Samora Correia, Porto Salvo, Alhos Vedros, Beato António, Mafra, Quinta de Aires, Bacelo, Quinta do Anjo og Aldeia. Nærliggende andre større byer er Lissabon (ca 517800 indb), Amadora (ca 178900 indb) og Setúbal (ca 117100 indb). Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Beliggende omkring 190 meter over havoverfladen. En by på omkring 16 900 (2015) indbyggere. Busstationer og busstoppesteder i nærheden af ​​byen er Terminal de Onibus. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Palmela.

Forslag og tips til at gøre i Palmela, attraktioner, steder, begivenheder, museer, oplevelser, aktiviteter og tips om destinationer til at besøge under dit besøg. For at se hele Palmela fra et udsigtspunkt, kan du besøge Miradouro de Palmela, Cais de Aldeia Galega og Miradouro da Kirke Arrentela. Skønne og smukke grønne områder, parker og plantager Parque Venâncio Ribeiro da Costa, Park Vanicelos og Park Bonfim, værd at se. Tæt på centrum er Stadion Bonfim. Se feriestedets forskellige hold spille eller har I lyst til fodbold? Eller se en koncert? Shopping i et indkøbscenter? Kan gøres på Centro Comercial Aranguês, Jumbo og Alegro Setúbal!

Nærliggende destinationer, Palmela

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Lissabon-Portela Lufthavn, Lejebiler Alverca Lufthavn, Billeje Cascais-Tejo Lufthavn, Sines Lufthavn og Beja Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Setúbal, Lej en bil Pinhal Novo, Billeje Azeitão, Moita og Quinta Do Conde. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje i Setúbal, Biludlejning Amora, Billige lejebiler Corroios, Barreiro og Sesimbra.

Biludlejningsselskaber i Palmela, Portugal

Centralt i Palmela beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Lissabon Humberto Delgado Portela de Sacavém Lufthavn, Alverca Lufthavn, Cascais-Tejo Lissabon Tires Lufthavn og Sines Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Palmela kundeanmeldelser & ratings