Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Trofa

Sammenlign biludlejningsselskaber Trofa

Bedste pris på billeje i Trofa

Prissammenligning på biludlejning i byen Trofa, distriktet Porto, Portugal online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoportugal.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

De bedste tips til billeje i Trofa

 1. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 2. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Trofa.
 3. Du kan bestille og leje din bil i Trofa og returnere den et andet sted (one-way).
 4. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autoportugal.dk og finde de bedste tilbud.

Hvorfor skal du bestille en bil i Trofa hos Autoportugal.dk!

 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autoportugal.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.

Billig biludlejning i Trofa - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Trofas jernbanestationer (Trofa, Lousado, Barrimau og São Romão), rejsecentre og lufthavne som Francisco de Sá Carneiro Lufthavn, Braga Lufthavn og Vila Real Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Trofa i Portugal. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser. Cruise Car på Rua Dom Pedro V 1149, Carfast på Rua das Indústrias 220 er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler.

Om byen Trofa, som er beliggende i delen Trofa, distriktet Porto, Portugal. 19. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Portugals 92. største by. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Vilar do Paraíso, Valbom, Arcozelo, Canelas, Santo Tirso, Moreira, Pedrouços, Bougado, Lagoa, Paranho, Mosteirô og Paradela. Byen er omkring 44 meter over havets overflade. Porto (ca 249600 indb), Braga (ca 121400 indb), Vila Nova de Gaia (ca 70800 indb) og Felgueiras (ca 58100 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. I byen bor der ca. 20 700 (2015). Nærliggende busstoppesteder og busstationer er Central de Transportes og Porto Airport busstoppested, der ligger inden for gåafstand. Estação do Metro de Pedras Rubras, Verdes, Botica, Custió og Porto Airport Metro Station er metrostationer nær byens centrum. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Trofa.

Anbefalinger og tips om aktiviteter, oplevelser, museer, attraktioner, events, steder og destinationer i Trofa, som du kan besøge under dit ophold. Kirker eller katedraler, Igreja Nova da Trofa og Nossa Senhora das Dores i nærheden. Shopping i et indkøbscenter? Kan gøres på Marjocri Grocenter Famalicão! Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Parque Nossa Senhora das Dores og Parque Doutor Lima Carneiro.

Stadion Clube Desportivo Trofense er beliggende i byen, hvis du ønsker at se sport/kamp, fodbold eller koncert. Vale Pisão 8 km, Citygolf – Golf Porto 18 km og Estela Golf Club 22 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse. Historiske ruiner og steder værd at se og interessante er Ruinerne Antiga Fábrica da Efanor og Slot Faria. Quinta de Gomariz, Q. L. Portugal, Casa Agrícola Compostela, Vercoope, Campelo og Somidol -Sociedade Vinícola er nærliggende vinmarker og vinproducenter.

Kig på byens gamle magthaveres hjem? Spændende slotte som Slot Póvoa ligger i nærheden af Trofa. Museu Ferroviário do Lousado ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Feira Gondomar. Tropicarium, zoo, zoologiske haver, akvarium og terrarium beliggende i og omkring byen er Sea Life og Maia Zoo. Skal I se på eksotiske dyr? Tag et kig på statuer og monumenter af historiske personer og begivenheder som Busto do Cardeal Cerejeira, Homenagem aos Bombeiros, Monument Ao Portugal de Amanhã og Chamine de Queima de Lousado. Gamle jernbanestation Senhora da Hora og Akvædukt Santa Clara ligger tæt ved, hvis du er interesseret i områdets spændende historie og arkæologi. Spændende arkæologiske udgravninger, kulturelle monumenter, gamle relikvier og ældre bygninger, der kan være værd at besøfe er Citânia de Sanfins, Cividade de Bagunte og Castro de Alvarelhos.

Nærliggende destinationer, Trofa

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Porto Lufthavn, Billige lejebiler Braga Lufthavn, Søg efter billeje i Vila Real Lufthavn, Viseu Lufthavn og Chaves Lufthavn. Også envejsleje (one way) og envejs hvor du afhenter bilen her og forlader der. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Bougado, Biludlejning Santo Tirso, Billeje Vila Nova de Famalicão, Alfena og Maia. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler i Trofa. Lej en bil i byer i regionen: Sammenligne lejebiler Porto, Lej en bil Vila Nova de Gaia, Lejebiler Felgueiras, Rio Tinto og Ermesinde.

Biludlejningsselskaber i Trofa, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Porto Francisco Sá Carneiro Lufthavn, Braga-Palmeira Lufthavn, Vila Real Douro Lufthavn og Viseu Gonçalves Lobato Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Trofa kundeanmeldelser & ratings