Bedste pris på billeje i Vila Baleira

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Vila Baleira, regionen Madeira, Portugal. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Alle priser på autoportugal.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Vila Baleira

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Vila Baleira - Sammenlign priser før du bestiller!

Billeje på Vila Baleiras lufthavne som Porto Santo Lufthavn og Madeira Lufthavn, togstationer og rejsecentre osv og færge terminaler og havne (Porto Santo). Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte.

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Vila Baleira i Portugal. Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i Madeira, Rodavante på Santo Island.

Om byen Vila Baleira (Vila de Porto Santo), som er beliggende i delen Porto Santo, regionen Madeira, Portugal. Er centralt beliggende i området. 13. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Portugals 393. største by. Uanset om du kun besøger Vila Baleira i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Der bor ca. 5 500 (2015) indbyggere i byen. Byen er ca. 11 m. over havoverfladen. de omkringliggende større byer, rejsemål er Caniço (ca 23400 indb), Machico (ca 12600 indb) og Santana (ca 8800 indb). Små landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Machico, Santana, Camacha, Santa Cruz, Caniçal, Porto da Cruz, Água de Pena, Portas Novas, Enguias, Pontinhas, Campo de Baixo og Campo de Cima. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

Nogle forslag til arrangementer, attraktioner, museer, aktiviteter, oplevelser, steder og destinationer i Vila Baleira, der kan være værd at besøge under din ferie. Morenos, Miradouro Fonte da Areia og Miradouro das Flores er udsigtspunkter placeret i byen, hvor du kan få et overblik over byen. Fascinerende og smukke plantager, grønne områder og parker beliggende i byen er Quinta das Palmeiras. Besøg fine centrale torve og store åbne pladser? Largo do Pelourinho er tæt på. Casa de Cristóvão Colombo og Museu Cardina ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier?

Praia do Zimbralinho, Porto de Frades strand, Praia Cabeço da Ponta og Praia do Penedo er strande beliggende i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at tage det roligt og svømme og solbade. Igreja Matriz er fine katedraler og kirker i nærheden.

Nærliggende destinationer, Vila Baleira

Billeje i lufthavne i nærheden: Biludlejning Porto Santo Lufthavn og Madeira Funchal Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Billeje Machico, Santa Cruz, Caniço, Funchal og São Martinho. Lej en bil i byer i regionen: Lej en bil Funchal, Câmara de Lobos, São Martinho, Caniço og Machico.

Biludlejningsselskaber i Vila Baleira, Portugal

I Vila Baleira er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Porto Santo Lufthavn og Madeira Cristiano Ronaldo Funchal Santa Catarina Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Vila Baleira kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (99 stemmer, gennemsnit: 4,60 ud af 5)