Bedste pris på billeje i Barcelos

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Barcelos, distriktet Braga, Portugal. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Centralt beliggende er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Avis, Sixt, Europcar, Hertz, Thrifty, Budget mv. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autoportugal.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Barcelos

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Barcelos - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Barcelos i Portugal. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser.

Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Barceloss rejsecentre, togstationer (Barcelos, Carreira, Tamel, Mouquim, Braga og Famalicao) og lufthavne som Braga Lufthavn, Francisco de Sá Carneiro Lufthavn og Vila Real Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i Braga, Sadorent på Rua 25 de Abril 1357, Europcar på Rua Dom João Afonso 63 Arcozelo, Turiscar på Rua Filipa Borges N 633, Rent Lda A T A på Rua da Formiga 104.

Barcelos er beliggende i kommunen Barcelos, Braga distriktet, Portugal og er en by. Er centralt beliggende i området. Er den 4. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Portugals 105. største by. Porto (ca 249600 indb), Braga (ca 121400 indb) og Vila Nova de Gaia (ca 70800 indb) er større nabobyer. Har omkring 19 100 (2015) indbyggere. Små landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Vilar do Paraíso, Valbom, Arcozelo, Canelas, Valenza, Santo Tirso, Barcelinhos, Aldão, Areal de Cima, Penedos og Rio Covo. Byen er omkring 24 m. over havoverfladen. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Portugal og Barcelos. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Barcelos.

Forslag til attraktioner, museer, aktiviteter, events, oplevelser, steder og destinationer, der kan være værd at besøge under din rejse til Barcelos. Kig på gamle historiske ruiner, såsom Palads Condes de Barcelos og Slot Faria. Have Barrocas – Passeio dos Assentos er inden for gåafstand, hvis du ønsker at opleve en botanisk have. Park Largo Camilo Castelo Branco, Jardim Velho de Barcelos, Marginal da Fonte og Have Moder Kirke Barcelos er smukke grønne områder, parker og plantager, hvis du ønsker at tage det roligt og tage en kop kaffe i græsset. En dag på byens museum og kunstgallerier? Disse er placeret i den centrale del af byen: Museum Olaria.

Golfrejse og billeje? Estela Golf Club 15 km og Clube Golfe Braga 16 km er et par golfbaner beliggende i nærheden af byen. For at se og kigge på spændende historie og arkæologi, kan du besøge disse steder i nærheden: Antigo Tanque de lavar roupa, Middelalderlige kirkegård Barreiras, Sete Fontes, Fuente del Ídolo, Gamle palads Arquiepiscopal og Torre Medieval. Forhistoriske relikvier, kulturelle monumenter, gamle monumenter og gamle huse i nærheden af Barcelos er placeret disse steder: Castro de Alvarelhos, Kloster Dumio, Cividade de Bagunte, Citânia de Briteiros og Romerske bade Maximinos. Ermida de Nossa Sra. da Franqueira, Templo do Senhor Bom Jesus da Cruz og Sognekirke Barcelinhos er fine katedraler og kirker i nærheden. Har du lyst til en markedsplads? Byens markeder er for eksempel Loppemarked Artesanato.

Statuer og monumenter af interessante historiske begivenheder og mennesker som Statue af Bispo António Barroso og Cruzeiro do Senhor do Galo. Praça de Pontevedra og Largo da Porta Nova er centrale torve eller store åben pladser der er værd at se, og ligger i nærheden. Solar dos Pinheiros og Solar do Benfeito er pragtfulde og interessante bygninger, villaer og paladser nær Barceloss centrum. Slot Portuzelo, Slot Póvoa, Slot Braga og Castelo Santiago da Barra er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Barcelos. Tæt på centrum er der mulighed for teater, musik og shows på Teater Gil Vicente. Stadion Adelino Ribeiro Novo er beliggende i byen, hvis du ønsker at se sport/kamp, fodbold eller koncert. Smag den lokale vin? Nærliggende vinmarker er Sobrinho do Arcipreste, Casa Agrícola Compostela, Campelo, Q. L. Portugal og Joel Carvalho Sociedade Agricola.

Nærliggende destinationer, Barcelos

Billeje i lufthavne i nærheden: Sammenligne lejebiler Braga Lufthavn, Porto Lufthavn og Vila Real Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Lej en bil Esposende, Vila Nova de Famalicão, Braga, Pedroso og Póvoa de Varzim. Lej en bil i byer i regionen: Billige lejebiler Braga, Guimarães, Esposende, Fafe og Cabeceiras de Basto.

Biludlejningsselskaber i Barcelos, Portugal

Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i regionen, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Braga-Palmeira Lufthavn, Porto Francisco Sá Carneiro Lufthavn og Vila Real Douro Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Barcelos kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (99 stemmer, gennemsnit: 4,60 ud af 5)