Bedste pris på billeje i Pedroso

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Pedroso, distriktet Porto, Portugal. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. På stedet er der virksomheder og biludlejningsfirmaer som Thrifty, Europcar, Avis, Sixt, Budget, Hertz mv. Alle priser på autoportugal.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Pedroso

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Pedroso - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Pedroso i Portugal.

Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Pedrosos rejsecentre, togstationer og lufthavne som Francisco de Sá Carneiro Lufthavn, Braga Lufthavn og Vila Real Lufthavn og havne / færgen terminaler som Marina da Póvoa de Varzim, Port of Póvoa de Varzim. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. I Porto ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Limoeventos på Avenida Mouzinho de Albuquerque Centro Comercial Premar Loja 30 Póvoa de Varzim, Europcar Vila do Conde på Av Portas Fronhas 180 Vila do Conde, Cruise Car på Cc Chavão Loja 1 Avenida Vasco da Gama Póvoa de Varzim, OTM på Rua Doutor Leonardo Coimbra 219 Póvoa de Varzim.

Pedroso er en by beliggende i kommunen Póvoa de Varzim, Porto distriktet, Portugal. 22. største by i form af beboere i regionen og Portugal 106. største by. Der bor ca. 19 000 (2015) indbyggere i byen. Nærliggende andre større byer er Porto (ca 249600 indb), Braga (ca 121400 indb), Vila Nova de Gaia (ca 70800 indb) og Felgueiras (ca 58100 indb). Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Portugal og Póvoa de Varzim. Byen er ca. 35 m. over havoverfladen. Mindre landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Vilar do Paraíso, Valbom, Arcozelo, Canelas, Santo Tirso, Moreira, Travassos, Amorim, Mandim, Sistelos og Passô. São Brás, Portas Fronhas, Alto de Pega og Santa Clara er metrostationer nær byens centrum. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Póvoa de Varzim.

Tips og forslag til steder, begivenheder, aktiviteter, museer, attraktioner, oplevelser og tips om destinationer at besøge under dit besøg på Pedroso. et besøg i byens amfiteater og/eller spillesteder kan finde sted på Praça de Touros de (Tyrefægterarena) Póvoa de Varzim. Skønne og smukke grønne områder, parker og plantager Park Cidade, værd at se. Vinmarker og vinproducenter tæt ved, Casa Agrícola Compostela, Q. L. Portugal, Somidol -Sociedade Vinícola og Campelo.

Kirker eller katedraler, Kirke Misericórdia og Basilika Sagrado Coração de jesus i nærheden. Har du brug for en bil til en golfrejse? Golfbaner beliggende i nærheden af restortet, Estela Golf Club 6 km. Slot Faria er historiske ruiner af bygninger og objekter værd at se og studere. Svømning og sol på stranden? Kan gøres på Praia de Aver-o-Mar, Praia da Lada, Praia do Esteiro, Praia de Pontes, Praia da Boucinha, Praia das Pedras Negras og Praia da Fragosa. Tag en tur med din bil og besøg!

Maia Zoo er akvarium, zoologiske haver, zoo, tropikvarium, tropisk hus og et terrarium tæt på byen. Middelalderlige kirkegård Barreiras og Akvædukt Santa Clara er fascinerende historiske steder og arkæologiske seværdigheder i nærheden af Pedroso. Cividade de Bagunte er interessante antikke relikvier, kulturelle monumenter, fortidsminder og ældre huse nær Pedroso. Tæt på centrum er sportsbaner og sportsbaner såsom Parque desportivo de Navais. Tæt på centrum er Stadion Municipal da Póvoa de Varzim. Se feriestedets forskellige hold spille eller har I lyst til fodbold? Eller se en koncert? Slot Póvoa er nye som gamle fine slotte at se, og er beliggende i byens centrum.

Nærliggende destinationer, Pedroso

Billeje i lufthavne i nærheden: Porto Lufthavn, Braga Lufthavn, Vila Real Lufthavn, Viseu Lufthavn og Chaves Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Póvoa de Varzim, Vila do Conde, Esposende, Barcelos og Trofa. Lej en bil i byer i regionen: Porto, Vila Nova de Gaia, Felgueiras, Rio Tinto og Ermesinde.

Biludlejningsselskaber i Pedroso, Portugal

Når du søger efter billeje, sammenligner vi disse biludlejningsfirmaer og selskaber: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty, alle med lokale kontorer på stedet og i regionen. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Porto Francisco Sá Carneiro Lufthavn, Braga-Palmeira Lufthavn og Vila Real Douro Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Pedroso kundeanmeldelser & ratings