Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Fafe

Sammenlign biludlejningsselskaber Fafe

Bedste pris på billeje i Fafe

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Fafe, distriktet Braga, Portugal. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Alle priser på autoportugal.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Fafe - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Fafe i Portugal. Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Fafes rejsecentre, togstationer (Guimarães) og lufthavne som Braga Lufthavn, Vila Real Lufthavn, Francisco de Sá Carneiro Lufthavn og Chaves Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Firefly, Alamo, InterRent, Europcar, Payless, Budget, Surprice, Dollar, Flizzr, Enterprise, Autoclick, Hertz Dream Collection, Goldcar, Rhodium, Sixt, Avis, National, Thrifty, Keddy By Europcar, Hertz.

Fafe er en by beliggende i kommunen Fafe, Braga distriktet, Portugal. Er centralt beliggende i området. 5. største by i form af beboere i regionen og Portugal 129. største by. Der bor ca. 16 900 (2015) indbyggere i byen. Store nabobyer er Porto (ca 249600 indb), Braga (ca 121400 indb), Vila Nova de Gaia (ca 70800 indb) og Felgueiras (ca 58100 indb). Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Portugal og Fafe. Små landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Vilar do Paraíso, Valbom, Arcozelo, Canelas, Santo Tirso, Moreira, Pedrouços, Antime, Fornelos, Santa Comba, Pousada og Varziela. Byen er omkring 338 meter over havets overflade. Central de camionagem er stop og busstationer i nærheden af ​​byen. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Fafe.

Anbefalinger og tips om aktiviteter, oplevelser, museer, attraktioner, events, steder og destinationer i Fafe, som du kan besøge under dit ophold. Parque Aquático de Fafe og Parque Aquático de Amarante er nærliggende vandlande, forlystelsesparker eller temaparker. For eksempel, hvis du er ivrige efter aktiviteter og oplevelser med børnene. Tæt på centrum er der mulighed for teater, musik og shows på Teater Biograf de Fafe. Monument til Justiça de Fafe er spændende statuer og monumenter af berømte mennesker og begivenheder. Praça 25 de Abril og Praça Mártires do Fascismo er centrale torve eller store åben pladser der er værd at se, og ligger i nærheden.

Museum Imprensa de Fafe, Museu Hidroelétrico de Santa Rita og Casa da Pedra ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Golfe de Amarante 22 km og Campo de Golfe de Rilhadas 4 km. Fine kirker eller katedraler beliggende på en kort afstand er Igreja Matriz og Igreja Nova de S. José. Nær Fafe er værd at se slotte såsom Slot Guimarães og Casa da Torre.

Stadion Municipal de Fafe er beliggende i byen, hvis du ønsker at se sport/kamp, fodbold eller koncert. Casa da Cultura de Fafe er det kulturelle centrum for rekreation og aktiviteter, der ligger tæt på byen. Citânia de Briteiros er interessante antikke relikvier, kulturelle monumenter, fortidsminder og ældre huse nær Fafe. Sociedade Agrícola de Maderne, Quinta de Santa Cristina, Quinta Real de Baixo, Quinta da Raza, Adega Cooperativa de Amarante og Terras de Felgueiras er nærliggende vinmarker og vinproducenter. Park Calvário er inden for gåafstand, hvis du ønsker at opleve en botanisk have. Park Cidade, Park Cidade Porto Seguro, Jardim Maria Barroso og Park Praça 25 de Abril er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager.

Nærliggende destinationer, Fafe

Billeje i lufthavne i nærheden: Lej en bil Braga Lufthavn, Sammenligne lejebiler Vila Real Lufthavn, Søg efter billeje i Porto Lufthavn, Chaves Lufthavn og Viseu Lufthavn. Billige konvertible biludlejningsfirmaer i Fafe. Billeje i nærliggende byer: Søg efter billeje Felgueiras, Billeje Guimarães, Billeje Cabeceiras de Basto, Amarante og Braga. Lej en bil under dit ophold i Fafe og udforsk de omkringliggende områder. Lej en bil i byer i regionen: Billige lejebiler Braga, Biludlejning Guimarães, Lejebiler Esposende, Barcelos og Cabeceiras de Basto.

Biludlejningsselskaber i Fafe, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Braga-Palmeira Lufthavn, Vila Real Douro Lufthavn, Porto Francisco Sá Carneiro Lufthavn, Chaves Lufthavn og Viseu Gonçalves Lobato Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Fafe kundeanmeldelser & ratings