Bedste pris på billeje i Paços de Ferreira

Prissammenligning på biludlejning i byen Paços de Ferreira, distriktet Porto, Portugal online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoportugal.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Paços de Ferreira

autoportugal.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 53 udlejningsfirmaer i Portugal.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Paços de Ferreira - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Paços de Ferreiras jernbanestationer (Paredes, Vila das Aves, Penafiel og Meinedo), rejsecentre og lufthavne som Francisco de Sá Carneiro Lufthavn, Braga Lufthavn, Vila Real Lufthavn og Viseu Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Paços de Ferreira i Portugal. For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Take A Car på Rua Dom Afonso Iii 17 Carvalhosa, Europcar på Av 1 de Dezembro Ed Paco Antigo Lj 4.

Paços de Ferreira er en by i kommunen Paços de Ferreira, Porto distriktet, Portugal. Er centralt beliggende i området. 64. største by i form af beboere i regionen og Portugals 327. største by. Vilar do Paraíso, Valbom, Arcozelo, Canelas, Santo Tirso, Moreira, Pedrouços, Barreiro, Meixomil, Sanguinhães, Modelos og Trindade er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Har omkring 6 800 (2015) indbyggere. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Byen er ca. 312 m. over havoverfladen. Porto (ca 249600 indb), Braga (ca 121400 indb), Vila Nova de Gaia (ca 70800 indb) og Felgueiras (ca 58100 indb) er større nabobyer. Nærliggende busstoppesteder og busstationer er Central de Transportes, der ligger inden for gåafstand. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Paços de Ferreira.

Nogle forslag til arrangementer, attraktioner, museer, aktiviteter, oplevelser, steder og destinationer i Paços de Ferreira, der kan være værd at besøge under din ferie. Interessante torve eller store åbne pladser,Praceta Santa Eulália og Praça Primeiro de Maio, som er i nærheden. Museum og kunstgallerier beliggende i Paços de Ferreira og kan være interessante er Museum Móvel. Skønne og smukke grønne områder, parker og plantager Bypark og Park Merendas, værd at se.

Besøg disse interessante historiske ruiner og steder, Castro de Monte Mozinho. Golfe de Amarante 22 km, Vale Pisão 10 km og Campo de Golfe de Rilhadas 21 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse. Citânia de Sanfins er fascinerende arkæologiske udgravninger, gamle bygninger, antikke relikvier og kulturelle erindringer i nærheden af byen. Feira Gondomar, Parque Aquático de Amarante og Magikland er nærliggende vandlande, forlystelsesparker eller temaparker. For eksempel, hvis du er ivrige efter aktiviteter og oplevelser med børnene. Tropicarium, zoo, zoologiske haver, akvarium og terrarium beliggende i og omkring byen er Maia Zoo. Skal I se på eksotiske dyr?

En dag med vinsmagning? Vinproducenter og vinmarker, Quinta de Linhares, Casa de Villa Maria, Quinta do Presigo, Vercoope, Quinta da Ribalda, Somidol -Sociedade Vinícola og Quinta das Arcas er i nærheden. Tæt på centrum er Stadion Capital do Móvel. Se feriestedets forskellige hold spille eller har I lyst til fodbold? Eller se en koncert? Skal der shoppes? Byens største indkøbscentre er f.eks. Centro Comercial Ferrara Plaza. Fine kirker eller katedraler beliggende på en kort afstand er Moder Kirke Paços de Ferreira, Kirke Meixomil og Moder Kirke Freamunde. Hvorfor ikke besøge Teater Freamunde, for at opleve og se musik, teater og shows i nærheden af Paços de Ferreira.

Nærliggende destinationer, Paços de Ferreira

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Porto Lufthavn, Braga Lufthavn, Vila Real Lufthavn, Viseu Lufthavn og Chaves Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Sammenligne lejebiler Paredes, Penafiel, Santo Tirso, Alfena og Valongo. Lej en bil i byer i regionen: Billige lejebiler Porto, Vila Nova de Gaia, Felgueiras, Rio Tinto og Ermesinde.

Biludlejningsselskaber i Paços de Ferreira, Portugal

Når du søger efter billeje, sammenligner vi disse biludlejningsfirmaer og selskaber: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty, alle med lokale kontorer på stedet og i regionen. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Porto Francisco Sá Carneiro Lufthavn, Braga-Palmeira Lufthavn, Vila Real Douro Lufthavn, Viseu Gonçalves Lobato Lufthavn og Chaves Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Paços de Ferreira kundeanmeldelser & ratings