Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Paredes

Sammenlign biludlejningsselskaber Paredes

Bedste pris på billeje i Paredes

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Paredes, distriktet Porto, Portugal. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. I nærheden er der virksomheder og biludlejningsfirmaer som Budget, Europcar, Hertz, Sixt, Thrifty, Avis mv. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autoportugal.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Visa, Mastercard, Digicert

De bedste tips til billeje i Paredes

 1. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Paredes.
 2. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 3. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autoportugal.dk og finde de bedste tilbud.
 4. Du kan bestille og leje din bil i Paredes og returnere den et andet sted (one-way).

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.

Hvorfor skal du bestille en bil i Paredes hos Autoportugal.dk!

 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autoportugal.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.

Billig biludlejning i Paredes - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Paredess rejsecentre, togstationer (Paredes, Penafiel, Meinedo, Caíde og Senhora da Livração) og lufthavne som Francisco de Sá Carneiro Lufthavn, Braga Lufthavn og Vila Real Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner. Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Paredes i Portugal. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser. I Porto er biludlejningsselskaber og virksomheder som Realcar Bluealliance Penafiel em Penafiel på Avenida Pedro Guedes 505 Penafiel, Japrac på Rua Central de Outeiro 464, Europcar Penafiel på R Abilio Miranda Lugar do 33 Junto Ao Stadion Lj F Penafiel.

Paredes er en by i kommunen Paredes, Porto distriktet, Portugal. Er centralt beliggende i området. 21. største by i form af beboere i regionen og Portugals 99. største by. Byen er ca. 179 m. over havoverfladen. Der bor ca. 19 800 (2015) indbyggere i byen. Porto (ca 249600 indb), Braga (ca 121400 indb), Vila Nova de Gaia (ca 70800 indb) og Felgueiras (ca 58100 indb) er større nabobyer. Vilar do Paraíso, Valbom, Arcozelo, Canelas, Santo Tirso, Castelões de Cepeda, Silvarelhos, Madalena, Sambade og Retorta er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Uanset om du kun besøger Paredes i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

Nogle forslag til arrangementer, attraktioner, museer, aktiviteter, oplevelser, steder og destinationer i Paredes, der kan være værd at besøge under din ferie. Fine kirker eller katedraler beliggende på en kort afstand er Moder Kirke Paredes, Moder Kirke Besteiros, Igreja Antiga Besteiros og Igreja Antiga de Madalena. Palacete da Granja er pragtfulde og interessante bygninger, villaer og paladser nær Paredess centrum. Museu Municipal Paredes ligger tæt på byens centrum. En dag på Paredess museum og kunstgallerier?

Largo da Feira og Praça José Guilherme er centrale torve eller store åben pladser der er værd at se, og ligger i nærheden. Citânia de Sanfins er fascinerende arkæologiske udgravninger, gamle bygninger, antikke relikvier og kulturelle erindringer i nærheden af byen. Kig på gamle historiske ruiner, såsom Castro de Monte Mozinho. Skønne og smukke grønne områder, parker og plantager Park Cidade de Paredes, værd at se.

Feiras Francas og Marked Terra er markeder og basarer for handel på torvemarkede. Hvis du er ivrig efter aktiviteter og oplevelser og ønsker at besøge f.eks. vandparker, forlystelsesparker eller temaparker giver dig mulighed for at gå til Magikland, Feira Gondomar og Parque Aquático de Amarante. Tropicarium, zoo, zoologiske haver, akvarium og terrarium beliggende i og omkring byen er Zoo Santo Inácio. Skal I se på eksotiske dyr? En dag med vinsmagning? Vinproducenter og vinmarker, Quinta da Ribalda, Convívio de Sabores, Casa de Villa Maria, Quinta do Presigo, Quinta das Arcas, Quinta de Linhares og Vercoope er i nærheden. Golfe de Amarante 19 km og Vale Pisão 16 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse.

Nærliggende destinationer, Paredes

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Porto Lufthavn, Lejebiler Braga Lufthavn, Billeje Vila Real Lufthavn, Viseu Lufthavn og Chaves Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Penafiel, Lej en bil Perafita, Billeje Paços de Ferreira, Valongo og Marco de Canavezes. Vi giver dig mulighed for hurtigt og nemt at sammenligne resultater fra hundredvis af biludlejningssider på én gang. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje i Porto, Biludlejning Vila Nova de Gaia, Billige lejebiler Felgueiras, Rio Tinto og Ermesinde.

Biludlejningsselskaber i Paredes, Portugal

Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i regionen, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Porto Francisco Sá Carneiro Lufthavn, Braga-Palmeira Lufthavn, Vila Real Douro Lufthavn, Viseu Gonçalves Lobato Lufthavn og Chaves Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Paredes kundeanmeldelser & ratings